03 / 05 / 2024

kozarena stadı kaç kişilik

kozarena stadı kaç kişilik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2011 yılında Adanalılara söz verdiği 33 bin kişilik Kozarena Stadı'nın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kozarena Stadı’nın yüzde 75’i tamamlandı!

UEFA ve FIFA standartlarına uygun inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli Kozarena Stadı’nın yüzde 75’i tamamlandı.

Kağıthane Hasbahçe Stadı yenileniyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tesis konusunda da bir çok proje geliştirdiklerini ve hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Kılıç, yeni yapılacak olan meydan çalışması ile birlikte Hasbahçe Stadını da yenileyeceklerini belirtti.

Diyarbakır Atatürk Stadı yıkılıyor mu?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı bir süre önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. TOKİ'nin de başka bir özel firmaya devrettiği stadın kısa sürede yıkılacağı belirtildi.

Adana Kozarena Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Adana’da 33 bin kişi kapasiteli Kozarena Stadı 2016 yılı sonunda hizmete girecek. Son teknolojiyle donatılan stadyum Çukurova’nın incisi olacak. Adana'nın heyecanla beklediği Kozarena Stadyumu her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı!

Başkan Kocaoğlu'nun açtığı davalarla Karşıyaka ve Göztepe statlarının engellenmesinin ardından bir şok da Buca'da yaşandı. Tribünleri kaçak olduğu için Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı çıktı

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Adana Kozarena Stadı'nın yüzde 32'si tamamlandı!

33 bin kişilik Adana Kozarena Stadı'nın yüzde 32'si tamamlandı. Vali Mustafa Büyük, "Artık inşaat hızını engelleyen hiçbir şey yok. Gelecek yıl içerinde stadı takımlarımıza vereceğiz" dedi

1999 yılında Ali Sami Yen projesi 'başka bahar'a kaldı!

1999 yılında Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'de stadın ve bölgenin çehresini değiştirecek projeyi hazırlatmış. Projeyi hayata geçirmek için dış finans kuruluşlarından sağlanacak kredi alınamayınca, proje 'başka bahar'a kalmış.

Kozarena Stadı incelendi!

Adana Valisi Mustafa Büyük, Milletvekili Necdet Ünüvar ile birlikte 33 bin kişilik Kozarena Stadı'nı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Büyük, "Adana muhteşem bir tesise kavuşuyor" dedi.

Kozarena Stadı yükseliyor!

Geçen yıl inşaatına başlanan 6 katlı 33 bin kişilik Kozarena Stadı'nın yüzde 25'i tamamlandı. Stadı 2016 sonuna yetiştirebilmek için 250 işçi ter döküyor.

1997 yılında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yerine dev alışveriş merkezi!

1997 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü, stadı başka bir yere taşıyarak elde edilecek alana Akmerkez'i gölgede bırakacak bir alışveriş merkezi kuracakmış ve Büyükşehir'in göstereceği bir yerde 50 milyon dolara yeni bir stat inşa edecekmiş.

Vodafone Arena Stadı ne zaman açılıyor?

"Tür­ki­ye'nin ilk akıl­lı ve çev­re­ci stad­yu­mu" ola­rak yük­se­len Vo­da­fo­ne Are­na'nın ka­ba in­şa­atı ta­mam­lan­dı. Ze­min ça­lış­ma­la­rı Ma­yıs ayın­da baş­la­ya­cak olan Vo­da­fo­ne Are­na'nın açı­lış ta­ri­hi ya­şa­nan ma­li sı­kın­tı­lar ne

Adana Kozarena Stadı'nın inşaatı hızla devam ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2011 yılında Adanalılara söz verdiği 33 bin kişilik Kozarena Stadı'nın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

kozarena stadı kaç kişilik Haberi

kozarena stadı kaç kişilik

Sarıçam ilçesi, Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkiinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 102 dönüm arazi üzerine UEFA ve FIFA kriterlerine göre inşa edilen dev proje her geçen gün yükselmeye ve kendini göstermeye başladı. İki kademe olarak yapılan tribünlerden stadın dört bir yanı net bir şekilde görülebilecek. Kozarena Stadının arazi üzerinde konumlanması kuzey-güney doğrultusunda olup. tabanı bir elips şeklinde tasarlandı. 


Stadyumun enine ekseni 188 metre, boyuna ekseni ise 233 metre. Stat 2 bodrum kat, I zemin kat, 2 normal kat ve 1 basın katı olmak üzere toplam 6 kat olarak projelendirildi. Stadyumda bin 13 adet açık, 431 adet kapalı olmak üzere toplam bin 444 araçlık otopark alanı tasarlandı. 34 bin 219 seyirci koltuğu, 532 VIP seyirci koltuğu, 992 adet loca lounge...