29 / 04 / 2024

kozlu belediyesi projeleri 2015

kozlu belediyesi projeleri 2015

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, hafta sonları da yoğun mesai harcayarak, Kozlu’da yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve çalışmaların hızlandırılması adına gerekli talimatları veriyor...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

kozlu belediyesi projeleri 2015 Haberi

kozlu belediyesi projeleri 2015

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, hafta sonları da yoğun mesai harcayarak, Kozlu’da yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve çalışmaların hızlandırılması adına gerekli talimatları veriyor.


Kozlu’da yapılacak köprü çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Şahin, Kozlu girişi 4 yol kavşağı ile Kızılay bölgesinde bulunan dere üzerindeki yerleşimlerin, şehir merkezine kolay ulaşımı ile ağır vasıtaların şehir trafiğinden uzaklaştırılması adına ayrı bir güzergâh oluşturulacağını belirtti. Şahin, ayrıca şehir içi otopark sorununun çözümü için dere karşısında yeni yapılan otopark alanlarına geçişi sağlayacak ve Kozlu’ya görsel güzellik katacağına inanılan köprü inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.


Sanayi Köprüsü için de Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ndan söz alan Şahin, Bakan Eroğlu’nun talimatı ile Devlet Su İşleri (DSİ) Zonguldak 232’nci Şube Müdürlüğü ile gerekli yazışmaların tamamlandığını ifade etti....