19 / 05 / 2024

kozmetik ürünleri zam

kozmetik ürünleri zam

TÜİK verisine göre enflasyonun yıllık yüzde 73,50'yi görmesi ve doların da 17 liraya dayanması piyasada satılan kozmetik ürünlerine de zammı gündeme getirdi. Sektör temsilcileri maliyetlerin ürünlere henüz yansımadığını zammın yolda olduğunu açıkladı.

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Poyraz tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

BİM’de kozmetik rüzgârı! BİM 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketler her hafta olduğu gibi bu hafta da yepyeni ürünlerin yer aldığı kataloğunu yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda çeşit çeşit kozmetik ve kişisel bakım ürünleri yer alıyor.

Ayçiçek yağlarına görülmemiş zam! Raftaki etiket fiyatını görenler sebebini öğrenince çaresiz kaldı

TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarına göre gıda ürünleri içinde fiyatı en çok takip edilen ürünler arasında yer alan ayçiçek yağına yüzde 20'yi aşan zam geldi. ŞOK marketlerde satılan 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 189 liraya çıktı.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Göktaş Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Ruç tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL Özcan Çolak tarafından kuruldu.

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Marilyn Turizm Gıda Tekstil Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marilyn Turizm Gıda Tekstil Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kutsal ortaklığıyla kuruldu.

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Hülya Horoz Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

kozmetik ürünleri zam Haberi

kozmetik ürünleri zam

Türkiye'de doların artışına bağlı yaşanan zamlardan etkilenen ürünlerin arasına kozmetik malzemeleri de eklendi. Sektörde her geçen gün artan maliyetler nedeniyle merpen altı üretimde de yoğun bir artış gözleniyor.

Geçtiğimiz ay Tüm Eczacı işverenler Sendikası (TEİS), Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun (TİTCK) 397 kozmetik üründen 263’ünün teknik düzenlemeye aykırı, 2’sinin güvensiz olduğunu tespit ederek toplam 350 bin TL para cezası uyguladığını açıkladı.

Sektör kaynaklarından elde edilen son bilgilere göre kozmetik ürünlerine yüzde 40 oranında zam gelecek. 

Zamların nedeni olarak ise, enflasyondaki artışa bağlı maliyet ve işçi ücretlerindeki yükselme gösterildi.

DOLAR VE ENFLASYONA BAĞLI ARTIŞLAR OLACAK

Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu, enflasyon nedeniyle personellerine Mayıs ayında yüzde 20 oranında zam yaptıklarını ancak ücret güncellemesinin süreç içinde değerini yitirdiğini söyledi.

Kutanoğlu, “Bütün bunlar diğer maliyetlerle bir araya...