07 / 07 / 2024

Kozyatağı projeler

Kozyatağı projeler

216 Yapı, Kozyatağı'nda hayata geçireceği dönüşüm projesi 216 İkinci Bahar için 15 Kasım'dan itibaren ön talep toplayacak. 16 kattan oluşacak projenin yapımına ocak ayında başlanacak.

AC Yapı Kozyatağı Projesi!

Anadolu Yakası içinde 4 bölgede inşaat çalışmalarına başlayacak ve projeler hayata geçirecek AC Yapı'nın planladığı bölgelerden biri de Kozyatağı. AC Yapı Kozyatağı projesi henüz projelendirme aşamasında...

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

2014 bitmeden hangi projeler teslim edilecek?

2014 yılının bu son ayında kimi konut projesinde hareketli günler yaşanıyor. Yeni yıl gelmeden hangi nitelikli konut projesinde teslim süreci yaşanacak dersiniz? 2014 bitmeden hangi projeler teslim edilecek?

MÜSİAD Fuarı'nda yeni projeler tanıtıldı!

26 – 30 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılan 15. MÜSİAD Fuarı, Türkiye gayrimenkul sektörü için de adeta gövde gösterisi oldu. Yabancı yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği fuarda yeni projeler tanıtıldı.

Ersin Yazıcı: Rize, turizmi ile ilgili yeni projeler geliştiriyoruz!

RİZE'DE " Turizmde Ne Yapabiliriz " toplantısı yapıldı. Rize Valisi Ersin Yazıcı turizmle ilgili yeni projeler geliştirdiklerini söyledi Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası 'nda düzenlendi.

Tahincioğlu'nda ofisin payı yüzde 80'e çıktı!

Nitelikli ofis projeleri üreten Tahincioğlu, bitirdiği Nidakule Göztepe, Nidakule Kozyatağı ve Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam ediyor. Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e ç

Kozyatağı Rönesans Tower!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesine bağlı olarak yükselen Kozyatağı Rönesans Tower, ilk platinum serfitikalı ofis projesi olarak anılıyor. A sınıf ofisleri içerisinde barındıran proje 12 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor.

Anadolu Grubu'nda Kozyatağı'nda projeye başlıyor!

ANADOLU Grubu, AND markasıyla sektöre Kozyatağı'ndaki eski holding binasının yerine yapacakları 26 katlı ofis binasıyla adım atan grup şimdi bünyesindeki sanayi arazilerinde dönüşüme hazırlanıyor...

Yeni Çevresel Etki Değerlendirmesi Uygulanacak Projeler Listesi 2014!

25 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi hakkında yeni yönetmelikte ÇED uygulanacak proje listesi güncellendi. İşte Yeni Çevresel Etki Değerlendirmesi Uygulanacak Projeler Listesi 2014...

Çukurova'da projeler icraata dönüşüyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kimi icraatlarını özetledikten sonra "Ceğiz, cağız değil, artık yaptık, yapıyoruz dönemi başladı. Sözler projeye, projeler icraata dönüşüyor" dedi. Toplantıda Çetin'e bol bol teşekkür geldi.

Sur Yapı kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı'nın İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği 4 projede 5 bin TL peşinat kampanyası uygulanıyor. Peki Sur Yapı kampanyasında hangi projeler var?

Hilton Kozyatağı 2.5 ay içinde yüzde 80 doluluğa ulaştı!

Finans Merkezinin kalbi Kozyatağı'nda 200 milyon dolar yatırımla açan Hilton, 2.5 ay içinde yüzde 80 doluluğa ulaştı. Cağlar, Finans Merkezinin yanı sıra Avrupa yakasına yakınlığın da dolulukta etkili olduğunu söyledi.

Kozyatağı projeler Haberi

Kozyatağı projeler

216 Yapı, Kozyatağı'nda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi 216 İkinci Bahar için 15 Kasım'dan itibaren ön talep toplamaya başlıyor. 16 kattan ve 58 daireden oluşacak 216 İkinci Bahar'ın yapımına ocak ayında başlanması ve Mayıs 2017'de bitirilmesi planlanıyor. Mahalle konseptinin yaşatılacağı ve muhteşem peyzajıyla dikkat çeken projede 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi dairelerin yanı sıra 3+1 tipinde geniş, ferah ve kullanışlı lüks konutlar yer alacak


216 Yapı ilk kentsel dönüşüm projesini İstanbul'un en nezih semtlerinden Kozyatağı'nda inşa ediyor. Daha önce 216 Sancaktepe, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus projelerini hayata geçiren kuruluş bugünlerde beşinci konsept projesi 216 İkinci Bahar'ın heyecanını yaşıyor. Yeni projeleri 216 İkinci Bahar için 15 Kasım'dan itibaren ön talep toplamaya başlayacaklarını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu...