01 / 05 / 2024

kozyatağı vitrin teslim

kozyatağı vitrin teslim

Genç Yapı Grubu, Anadolu Yakası'nda 2 yeni proje hayata geçiriyor. Projeler Çengelköy ve Kadıköy'ün en değerli noktalarında yer alıyor.

Koz Mesa Kozyatağı fiyat bilgisi!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Kozyatağı Koz Mesa projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Kozyatağı Koz Mesa fiyat 2018!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Koz Mesa Kozyatağı projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Mesa Koz Kozyatağı teslim tarihi!

Mesa Koz Kozyatağı teslim tarihi Temmuz 2019 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Koz'da daire fiyatları 642 bin TL'den başlıyor...

Mesa Kozyatağı Evleri teslim tarihi!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Mesa Kozyatağı projesi 280 konuttan meydana geliyor. Mesa Kozyatağı Evleri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Mesa Kozyatağı teslim bilgisi!

Mesa Kozyatağı Konutları 28 katlı tek blok olarak yükseliyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri bulunan Mesa Kozyatağı projesi, İstanbul Kadıköy'de hayata geçirildi...

Mesa Kozyatağı Rezidans teslim tarihi!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirimin yapıldığı Mesa Kozyatağı projesinde daire fiyatları 950 bin TL’den başlıyor. Mesa Kozyatağı Rezidans teslim tarihi 2019 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor.

Sur Yapı Vitrin ve Axis İstanbul'da teslimler başladı!

2016 Mayıs ayında önce Axis İstanbul AVM’nin açılışını gerçekleştiren Sur Yapı şimdi de APlus ofisleri teslim ediyor. Sur Yapı satış ve inşasını tamamladığı Vitrin projesinin teslimini ise taahhüt ettiği tarihten önce gerçekleştiriyor.

Kozzy Palace Kozyatağı fiyatları!

Kozzy Palace Kozyatağı fiyatları 950 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kozzy Palace Kozyatağı'nda daireler hemen teslim ediliyor...

216 Bahar Kozyatağı satışta! Metrekare fiyatı 7 bin 500 TL'ye!

216 Yapı, Kadıköy Kozyatağı’nda asırlık ağaçları içinde barındıran 216 Bahar projesinde evleri satışa çıkardı. Tek blokta 58 daireden oluşan proje Haziran 2017’de teslim edilecek.

Kadıköy Kozyatağı Vitrin iletişim!

Genç Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplam 122 adet daire yer alıyor. Kadıköy Kozyatağı Vitrin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 574 59 59 olarak belirlendi.

Kozyatağı Vitrin satış fiyatları!

Toplam 122 adet daireden meydana gelen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. Kozyatağı Vitrin satış fiyatları 750 bin TL'den başlıyor.

Kozyatağı Vitrin ne zaman teslim?

Genç Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 6 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Kozyatağı Vitrin ne zaman teslim?

Kozyatağı Vitrin fiyat listesi!

Kozyatağı Vitrin fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Toplam 122 tane konutun yer aldığı proje Genç Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

kozyatağı vitrin teslim Haberi

kozyatağı vitrin teslim

Daha önce Kadıköy, Çekmeköy ve Ataşehir'de konut projeleri inşa eden Genç Yapı Grubu, bu kez Çengelköy ve Kadıköy'de 2 yeni proje hayata geçiriyor. 


Genç Yapı Çengelköy projesi 120 adet daireden meydana geliyor. Toplam 15 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 8 bloktan oluşuyor. 


Çengelköy'ün en değerli noktalarından birinde yükselen proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana geliyor.


Çengelköy projesi 2 adet T tipi blok, 4 adet A tipi blok ve 2 adet B tipi bloktan meydana geliyor. Projede A tipi bloklarda 10 farklı tipte daire, B tipi bloklarda 8 farklı tipte daire ve T tipi bloklarda 16 farklı daire tipi bulunuyor.


Genç Yapı Grup Çengelköy projesinin sosyal yaşam alanları arasında kapalı otopark, fitness salonları, yüzme havuzu, çocuk...