27 / 04 / 2024

kral salman Mardan Palaceta kalacak

kral salman Mardan Palaceta kalacak

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...

Turmaks, Maldivler'deki Kral Salman Camisi'ni inşa edecek!

Turmaks İnşaat, Maldivler'de yapılacak olan Kral Salman Camisi işini aldı. 6 katlı olarak inşa edilecek cami, 6 bin kişi kapasitesine sahip olacak.

Antalya Mardan Palace 15 milyonluk davayı kaybetti!

Antalya’da bir dönem dünyanın en lüks oteli seçilen ve birçok alacaklıyla icralık ve mahkemelik olan Mardan Palace Hotel, 3 inşaat firmasının açtığı yaklaşık 15 milyon liralık alacak davasını kaybetti.

Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı!

KAYSERİ’de konut sektörünün önde gelen isimlerinden ’Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.

Mardan Palace'ın satış ihalesi iptal edildi!

Türkiye ve Antalya’nın gözde otellerinden Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesi Antalya 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonucu feshedildi.

Karaburun'daki Salman Barajı inşaatının yüzde 45'i tamam!

DSİ tarafından İzmir Karaburun Yarımadası’nda yapımına başlanan Salman Barajı’nda fiziki gerçekleşme yüzde 45 seviyesine ulaştı

Bahreyn Kralı bin İsa Al Halife Nime Koyu'nda arazi ve 3 villa satın aldı!

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife'nin Şarm eş-Şeyh'teki Nime Koyu'nda arazi ve 3 villa satın almasını onayladığı belirtildi.

Emlak kralı Mohamed Hadid'in muhteşem evi!

Son dönemin en popüler süpermodelleri Gigi ve Bella Hadid’in 67 yaşındaki emlak kralı babaları Mohamed Hadid’in muhteşem evi görenleri büyülüyor.

İşte dünyanın en pahalı otellerindeki kral daireleri!

Mail Online Travel, dünyanın en pahalı kral dairelerini seçti. Listede Türkiye’den de bir otel yer alıyor. İşte dudak uçuklatan bir gecelik ücretleriyle dünyanın en pahalı kral daireleri…

Kuleli Askerli Lisesi binası Suudi Arabistan Kralı'na mı satıldı?

TSK içindeki bir grup askerin darbe girişiminin ardından OHAL kararnamesiyle kapatılan askeri okullar hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Kuleli Askeri Lisesi binası ve yerleşkesiyle birlikte, Suudi Arabistan Kralı'na satıldı.

Eski Suudi Kralı Fahd’ın miras davasına itiraz!

2005’te ölen eski Suudi Kralı Fahd’ın mirasından İngiltere’de yaşayan gizli eşine pay veren mahkeme kararı, oğlu Prens Abdülaziz’in itirazı üzerine temyiz edildi.

Mardan Palace’ın fesih davası 5’inci kez ertelendi!

Antalya'nın Aksu ilçesinde borçlarından dolayı icra yoluyla Halk Bankası'na satılan Mardan Palace Otel'in satış ihalesinin feshi için açılan dava, 5'inci kez ertelendi.

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Suudi Arabistan Kralı halkına ev sözü verdi!

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud, "Vatandaşlarımız için gerekli konut ve iyi bir yaşam kalitesini sağlamak temel önceliğimizdir" dedi.

kral salman Mardan Palaceta kalacak Haberi

kral salman Mardan Palaceta kalacak

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...


G-20 Zirvesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde 15-16 Kasım'da Antalya'da yapılacak. ABD Başkanı Obama, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande gibi isimlerin geleceği Antalya'da, Suudi Arabistan Kralı Salman öne çıktı. Kral Salman ve 1000 kişilik heyeti, 'Dünyanın En Lüks Oteli' unvanına sahip Mardan Palace'ta konaklayacak. 


ÜST DÜZEY GÜVENLİK 

546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak. Konaklayacak ekip için dünya mutfaklarından oluşan ala carte yemekler hazırlanacak. Fiyatlara sadece oda kahvaltının dahil olduğu Suudi ekip, diğer birçok hizmet için ekstra ödeme yapacak. Otel yönetiminden...