23 / 07 / 2024

kral urbee otomobil fiyatı

kral urbee otomobil fiyatı

Toyota Türkiye CEO'su ve Otomobil Distrübütürleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022 yılında otomobil fiyatlarının ay ay zam görebileceğine dikkat çekti. Otomobile gelen yüksek zamlar ise ucuz otomobil arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda devreye Çin girdi.

Konutta ve otomobilde alıcı ‘kral’ oldu! Fiyatları artık alıcı belirliyor!

Konuta olan talebin azalması ve sıfır araç sayısının da giderek artmasıyla birlikte konut ve otomobil piyasasında artık alıcılar kral oldu.

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Eda Nur Filiz kuruldu.

Japonyalı emlak kralının sır ölümü!

Japonyalı emlak kralı 77 yaşındaki Kosuke Nozaki isimli işadamının sır ölümü arkasında bir çok soru işaretini bıraktı...

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Behnam Shahrestanı tarafından kuruldu.

Samiroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samiroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Sharbajı tarafından kuruldu.

Bek Group İnşaat Turizm Ve Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Group İnşaat Turizm Ve Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Bektaş, Hacer Bektaş Bayram, Kemal Bektaş ve Şenol Bektaş tarafından kuruldu.

Özyıldızlar Grup Emlak Otomobil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldızlar Grup Emlak Otomobil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Yıldız tarafından kuruldu.

Cinar İnşaat Turizm Otomobil Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cinar İnşaat Turizm Otomobil Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Orhan tarafından kuruldu.

Otomobil ve konut fiyatlarındaki çılgın yükseliş nasıl durdurulur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Otomobil ve konut fiyatlarındaki çılgın yükseliş nasıl durdurulur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 14 maddelik analizi...

Yerli otomobil fabrikasıyla ilgili dikkat çeken kamulaştırma!

2022'de üretime başlayacak olan yerli otomobil fabrikasında temel atma törenin ardından ulaşımın sağlanması için Cumhurbaşkanı Kararı ile acele kamulaştırma kararı alındı. 

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

kral urbee otomobil fiyatı Haberi

kral urbee otomobil fiyatı

Otomotiv sektörü artan maliyetler nedeniyle fiyatların daha fazla yükselmesinin önüne geçmek için otomobillerde daha önce standart olarak sunulan pekçok opsiyonu paralı olarak vermeye başladı. Örneğin Skoda son olarak piyasaya sürdüğü son Fabia modelinde, eskiden otomobillerde standart olarak sunulan özellikleri kaldırdı. Daha sade bir anlayışla müşteriye sunulan araç fiyatın aşırı yükselip müşteri kaybetmemek adına bu yolu seçti.

Aşırı artan otomobil fiyatları müşterilerin piyasada satılan ucuz otomobilleri araştırmasına neden oluyor. İşte bu  noktada Çinli otomobil üreticilerinin pazara sunduğu tamamen elektrikli küçük boyutlu araçlar devreye giriyor. 

Çinli Urbee isimli araç piyasaya 189 in liradan giriş yaparak dikkatleri üzerine çekti. Fransız Citroen'in yaz sezonunda perakende müşterilere sunacağını açıkladığı benzer Ami modelinin bile 200 bn liranın çok üstünde olduğu düşünülürse aracın şehir içi kullanım düşünenler...