02 / 05 / 2024

kranos Brooklyn

kranos Brooklyn

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu konuşmasında, projelerine gelenlerin kullandığı kaynakların verilerinden bahsetti...

Brooklyn Park'ta fiyatlar 491 bin liradan başlıyor!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, başladığı yeni kampanyasında ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla yeni fırsatlar sunuyor.

Brooklyn Park'ta ödemeler teslimde yapılacak!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', yeni kampanyası 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Brooklyn Park'ta bugün al teslimde öde kampanyası!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni Fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Pana Yapı Brooklyn Park'ta kampanya düzenledi!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi.2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlan projenin yüzde 60’ı tamamlanmış durumda.

Brooklyn Park'tan bugün al teslimde öde kampanyası!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, yeni kampanyası ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Pana Brooklyn Life Fikirtepe teslim tarihi!

Pana Brooklyn Life Fikirtepe teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Pana Yapı imzasını taşıyan Brooklyn Life Fikirtepe projesinde 431 daire, 14 ticari ünite bulunuyor...

Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman?

72 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman? Projede toplam 431 adet daire bulunuyor.

Fikirtepe Brooklyn Life Residence!

Fikirtepe Brooklyn Life Residence projesi 431 adet daire ve 14 adet ticari birimden meydana geliyor. Fikirtepe Brooklyn Life Residence projesi Pana Yapı imzasını taşıyor...

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Kadıköy Brooklyn Life Rezidans!

Kadıköy Brooklyn Life Rezidans projesinde 431 adet daire ve 14 adet ticari birim yer alıyor. Kadıköy Brooklyn Life Rezidans projesi Haziran 2017 yılında tamamlanıyor...

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 431 daire ve 14 dükkandan oluşan Brooklyn Life Rezidans Fikirtepe projesinde daire teslimleri Haziran 2017'de yapılıyor...

Kadıköy Brooklyn Life iletişim!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 431 tane konut ve 14 tane ticari birim yer alıyor. Kadıköy Brooklyn Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi.

Brooklyn Life Kadıköy ne zaman teslim?

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı proje toplam 72 bin metrekare inşaat alanıns yayılacak. Proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Brooklyn Life Kadıköy ne zaman teslim?

kranos Brooklyn Haberi

kranos Brooklyn
Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu'nun konuşması:


Fikirtepe’de biz bambaşka bir şey yaptık. Biz 4. veya 5. projeyiz. Fakat hiç kimse Fikirtepe ismini söylemedi. Herkes farklı farklı firmalar Kadıköy dedi. Kadıköy değil orası Fikirtepe. Biz dedik ilk fikir Yeni Fikirtepe diyelim. Brooklyn başka.  Şehir planı, Brooklyn'de bir şehir planı yapılmış. İsim vereceksiniz. İngilizce bir isim. Mecburen eskiden sevmiyorduk. Reklam konusuna geri gelirsek şimdi 90'lı yıllarda reklam vermek ayıptı. Reklam veren demek ki satamıyor. Hatta Kemer Country reklamları çıktı. Allah Allah bunlar satamıyordu falan. Jetpalar o zamanlar. Niye çünkü hedef kitleniz belli. Toplu konut yaptığınızda kuyruk oluyor. Lüks konut yaptığınızda alacak insan belli. Satamayanlar da reklam veriyorlardı. Yükselen orta sınıf yükselince, gelirler yükselince, alım gücü artınca diyelim. Toplu iletişimin önemi arttı. Gazetede eskiden...