29 / 07 / 2024

kredi süreci

kredi süreci

Experian ve REIDIN tüketicilerin krediye erişimini kolaylaştırmak üzere yepyeni bir hizmet sunduklarını belirtti. Bu hizmet ile vatandaşların kredi değerlendirme süreçlerini hızlandırmayı ve aynı zamanda iyileştirmeyi hedefliyor.

Kentsel dönüşüm kredi faiz desteği süreci!

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından finansal destek sağlanıyor. Peki, kentsel dönüşümde faiz desteği nasıl alınır? İşte, kentsel dönüşüm kredi faiz desteği süreci!

TOKİ sözleşme imzalama süreci!

TOKİ'ye başvurduğunuzu ve yapılan kura sonucu, size ev çıktığını düşünelim. Bu durumda, TOKİ ile nasıl bir sözleşme imzalanır? TOKİ sözleşme imzalama süreci nasıl işler? TOKİ sözleşme bedeli nedir?

Premier Kampüs Ofis'te kiralama süreci devam ediyor!

FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son asamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

3 katlı tünel projesinin ÇED süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, İstanbul Boğazı'nın iki yakasını metro ve karayolunun yer aldığı bir tüp geçit ile bağlayacak '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' projesinin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başladı.

Ergün Turan: Çözüm süreci TOKİ'yi güçlendirdi!

Çözüm süreci, bölgede ekonomiye canlılık getirirken TOKİ’yi de güçlendirdi. TOKİ Başkanı Turan “Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki devasa yatırımlara yansıyacak” dedi.

Dereboğazı Göleti yapım ihale süreci tamamlandı!

DSİ tarafından ihalesi yapılan ve 2014 yılı Yatırım Programında olan Osmancık Dereboğazı İçmesuyu Göleti' nin yapım ihalesi süreci tamamlandı.

Kentsel dönüşüm yapım süreci!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen ve yıkılan bina için sıradaki süreç; "yeniden yapım süreci" oluyor. Peki, yeni bina nasıl inşa edilir? İşte kentsel dönüşüm yapım süreci...

Bergama Kültür Merkezi'nde yeni ihale süreci başladı!

Yüklenici firma ortağının vefatı nedeniyle yapım işlemleri duran Bergama Kültür Merkezi 'nde yeni ihale süreci başladı. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ihale sürecinin başladığını duyurdu.

Socar Aliağa Rafinerisi kapasite artışı için ÇED süreci başladı!

Azerbaycan petrol şirketi Socar Power Enerji Yatırımları A.Ş.’nin İzmir Aliağa’daki 5,6 milyar dolarlık rafineri ve liman projesinde çalışmalar sürüyor. Kapasite artışı yapılacak projede ÇED süreci başladı...

Mudanya sahilinde dönüşüm süreci başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başlatıldı.Başkan Altepe, Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi.

Kira beyannamesi onaylama süreci!

2014 yılında kira geliri elde eden vatandaşlar, vergi dairesine uğramadan kira beyannamelerini önceden hazırlanmış kira beyanname sistemi üzerinden verebiliyor. Peki, kira beyannamesi onaylama süreci nasıl işler?

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru süreci!

Kentsel dönüşümde hak sahipleri; 6306 sayılı Kanun kapsamında kira yardımı ödemesi yapılan malik, kiracı ve sınırlı ayni hak sahibi gerçek veya tüzel kişiler oluyor. İşte hak sahiplerinin kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru süreci...

Bostancı-Dudullu Metro Hattı'nın ÇED süreci başladı!

Anadolu Yakası'nın en yoğun bölgelerinden geçen metro hatlarını birbirine entegre etme süreci hızlandırıldı. Bu kapsamda Dudullu-Kayışdağı-İçerenköy- Bostancı metro hattının ÇED süreci başlatıldı..

kredi süreci Haberi

kredi süreci

Kredi tahsisinde başvuru verilerini zenginleştirmek, hızla artan kredi taleplerini en doğru şekilde yönetmeyi mümkün kılarken, kısıtlı banka kredi geçmişi olanları sisteme daha kolay dahil edebiliyor. Bu amaçla yola çıkan Experian ve REIDIN, ortak geliştirdikleri hizmet ile, vatandaşların kredi değerlendirme süreçlerini hızlandırmayı ve aynı zamanda iyileştirmeyi hedefliyor. Yeni hizmet, kısıtlı banka kredi geçmişi olan vatandaşların krediye erişimini kolaylaştırmak için gayrimenkul portföylerinin de değerlendirmeye dahil edilmesi üzerine tasarlandı. Kredi sunan kuruluşlara Experian PowerCurve Strateji Yönetimi platformu aracılığıyla sunulacak olan hizmet, REIDIN'in sunduğu gayrimenkul satış ve kira değeri bilgisi ile endekslerinden faydalanacak. Bu hizmetle kurumlar, mevcut gayrimenkul teminat portföylerinin değerlemesini kolay, hızlı ve doğru yapabilecekleri gibi, temerrüt anında yaşanacak kayıp tutarının da daha güncel verilerle hesaplanabilmesini sağlayacak. Günümüzün yükselen trendi olan dijital...