21 / 05 / 2024

kredi transferi 2014

kredi transferi 2014

Kredi borcunu ödeme konusunda güçlük çeken kimseler, farklı bankalara olan kredi kartı veya kredi borçlarınızı tek bir bankada yapılandırılabiliyor. Peki, söz konusu işlem olan kredi transferi nasıl yapılır?

Kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den yapılabilecek!

Yapı Kredi'nin yaptığı açıklamaya göre, kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den gerçekleştirilebilecek...

Konut kredisi transferi nasıl yapılır?

Konut kredisi transferinde bazı bankaların düşük faiz oranlarına sahip olması kredi kullanmış olan vatandaşları düşündürüyor. Peki konut kredisi transferi nasıl yapılır?

İnşaat sektöründe kullanılan kredi tutarı yüzde 31,8 arttı!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Aralık 2014 döneminde 85 milyar lira düzeyinde olan inşaat sektörüne kullandırılan kredi tutarının Aralık 2015 itibarıyla yüzde 31,8 artışla 112 milyar liraya çıktığını bildirdi.

Konut kredisinde kredi hacmi yüzde 20 arttı!

Mayıs ayına göre karşılaştırma yapıldığında 2014'te %17 büyüyen konut kredi hacminin bu yılın aynı döneminde %20 büyümeyi başarmış olduğu tespit ediliyor. Sektör her şeye rağmen büyümesini sürdürüyor.

Yapı Kredi Portföy Türkiye'nin en iyi portföy yönetim şirketi seçildi!

Yapı Kredi Portföy, finans dünyasının önemli ve bağımsız yayın kuruluşlarından biri olan EMEA Finance Magazine tarafından düzenlenen Europe Banking Awards 2014 ödüllerinde “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi” seçildi.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya'nın inşaatını tamamladı!

YAPI Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’da hayata geçirdiği ‘ Ankara Çankaya’ projesinde inşaat süreci tamamlandı. Ekim 2014’te satışa sunulan konutların yüzde 25’i satıldı.

Yapı Kredi Koray GYO toplantı kararları tescil edildi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 Faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Kararlarının Tescil edildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin açıklaması şöyle...

Kentsel dönüşüm kredi desteği durdu mu?

2014 yılı için 100 bin liraya kadar olan kredi desteği için henüz bir güncelleme yapılmadı. 2015 Kentsel dönüşüm kredi desteği ile ilgili tüm detaylar Bakanlar kurulu kararından sonra açıklanacak...

Yapı Kredi Koray GYO kâr payı dağıtacak mı?

Yapı Kredi Koray GYO, 2014 faaliyet yılıyla ilgili kar payı dağıtım teklifi ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirketin kâr payı politikası...

Yapı Kredi Koray GYO 2014 faaliyet raporunu genel kurula sunacak!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki dönemine ait olan faaliyet raporunu genel kurula sunacak.

Yapı Kredi Koray GYO faaliyet raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen faaliyet raporu şöyle...

Yapı Kredi Koray GYO gelir tablosu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 01.01.2014 - 31.12.2014 dönemine ait Gelir Tablosu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte tablo...

Konut kredisini başka bankaya taşıma masrafları!

Konut kredisi faizlerinin düştüğü dönemlerde, tüketici kalan kredi borcunu başka bir bankadan kullandığı kredi ile kapatabiliyor. Kredi transferi kanunen verilmiş bir hak olarak karşımıza çıkıyor. İşte, konut kredisini başka bankaya taşıma masrafları!

kredi transferi 2014 Haberi

kredi transferi 2014

Kredi transferi nasıl yapılır?

Kredi, banka ve diğer kredi kuruluşları tarafından vatandaşlara kullanmaları için para olarak karşımıza çıkıyor. Kredilerin geri ödemeli uzun vadeli ve düşük faizli oluyor.


Ancak kredi borcunu ödeme konusunda güçlük çeken kimseler, kredi transferi yöntemine başvurabiliyor.


Kredi borcu transferi, farklı bankalara olan kredi kartı veya kredi borçlarınızı tek bir bankada yapılandırmanızı sağlayan işleme deniyor.


İhtiyaç kredisi olarak da nitelendirilebilen bu kredi transferi, kanunen verilmiş bir hak oluyor. 


Kredi transferi ile konut kredisi faizlerinin düştüğü dönemlerde, tüketici kalan kredi borcunu başka bir bankadan kullandığı kredi ile kapatabiliyor.


Böylece bir bankadan kullanılan bir kredi, bir başka bankaya transfer edilebiliyor. Ancak bu uygulama her bankada farklı şekil ve şartlarda uygulanıyor. Örneğin, başka bankadan kullanılan konut kredisi taksitlerini azaltmak için konut kredisi başka bankaya transfer edilebiliyor.


Tüketici...