03 / 05 / 2024

kredi yapılanması

kredi yapılanması

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Denizbank ile Kredi Yapılandırılması hakkındaki görüşlerini yayımlamıştır. İşte Mart GYO'nun Kredi Yapılanması..

STK’lar deprem kentlerinin kalkınması için güç birliği oluşturdu

Adana ve Gaziantep’te kurularak depremden etkilenen 11 şehrin tamamına katkı sağlayacak şekikde merkezler ile deprem bölgesine ekonomik, sosyal, kültürel ve sivil toplumun yeniden yapılanması ve kalkınmasına katkı sağlanacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Nakit ihtiyacında Yapıkredi'den kampanya! Şimdi alırsan 3 ay sonra ödeme!

Yapıkredi Bankası’ndan şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası geldi. Nakit ihtiyaçların karşılanması amacıyla Türkiye çapında pek çok kişi ihtiyaç kredisi almaya devam ediyor. Bu kapsamda Yapıkredi Bankası da vatandaşların nakdi ihtiyaçlarını gidermek için birçok kampanyayla gündeme geldi.

Marketlere rekor ceza! Rekabet Kurulu'ndan 'kartel' vurgusu!

Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle, fahiş fiyat artışı nedeniyle 13 teşebbüse 878 milyon TL idari para cezası uygulanan soruşturmada, 'topla-dağıt karteli' dedikleri tipte kartel yapılanmasıyla karşılaştıklarını söyledi.

Nevita 10 dilde çalışanla lüks yatırımcı avına çıktı!

Yabancı yatırımcıya gayrimenkul satışıyla, son 7 senede ülkemize 10 milyar lira karşılığı döviz kazandıran Nevita, yeni yapılanması olan Nevita Luxe ile ülkemizde 1 milyon dolar ve üzerindeki değerde gayrimenkul satın alacak yabancı yatırımcı avına çıktı. 

Araç sahipleri dikkat! Büyük indirim yapılacak!

TBMM'de hazırlanan vergi borcu yapılanması araç sahiplerini de kapsıyor. Trafik cezası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeyenlere büyük indirim yapılacak.

İngiltere’de son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması!

İngiltere'de uzmanların konut sektörü ile ilgili yaptığı açıklamalara göre, ülkede son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması yaşandı...

Türk müteahhitlerine Libya çağrısı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitlerine Libya çağrısında bulundu. Buna göre; Libya'nın yeniden yapılanmasında Türk müteahhitlik firmaları önemli rol üstlenecek...

Kanal İstanbul için bağlantı yoluna kredi bulmak için Bakanlık kefil olacak iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kanal İstanbul ile yol bağlantısının yapılacağı Kuzey Marmara Otoyolu kapsamındaki Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesine dış kredi sağlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ilk kez kefil olacağını belirtti. 

Akfen GYO'dan 177.7 milyon 728 Euro'luk kredi yapılandırması!

Akfen GYO, mevcut borç tutarı olan 177 milyon 728 bin Euro'nun 10 yıl vadeli olarak yeniden yapılandırılması konusunda mutabakata varıldı ve  kredi sözleşmelerinin bu kapsamda tadil edilmesi çalışmalarına başlandı. 

Franchise'de yeni dönem başlıyor! 

Türkiye'de devam eden franchise yapılanmasında mevcut eksikler giderilip yanlışlar düzeltiliyor. Kapsamlı müşteri memnuniyeti hedefleyen franchise böylelikle yeni bir döneme giriyor. 

Konut kredisinde yapılandırma koşulları!

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da artmıştı. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir? Nasıl yapılır?

AB "yeşil üretimde" çelik sektörüne destek verecek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Avrupa Birliği’nin (AB), daha maliyetli de olsa Avrupa çelik sanayisinin “yeşil” olarak yeniden yapılanmasında çelik işçilerine destek vereceğini belirtti. 

Konut kredisi yapılandırması nedir, nasıl yapılır?

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da yükseldi. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir, nasıl yapılır? İşte konut kredisi yapılandırmayla ilgili detaylar...

kredi yapılanması Haberi

kredi yapılanması

Mart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hem döviz bazında faiz oranında %1'in üzerinde, hem de itfa planında vade uzatarak Şirket'e ve yatırımcılarına fayda sağlamıştır.



Martı GYO Açıklama:


Şirketimizin 24.03.2016 tarih 922 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;  


Son dönemde ülkemizde ve dünyada meydana gelen terör olaylarının, Ortadoğu'daki istikrarsızlığın hızla çevre ülkelere yansıması neticesinde Turizm sektörünü zorlu bir sürece ittiği, Ülkemizde de turizm sektöründe yaşanan bu büyük kriz karşısında Devlet yetkilileri tarafından sektörün desteklenmesi ve zorlu sürecin atlatılması için tedbirler alındığı konuları görüşülmüş, şirketimiz portföyünün çoğunluğunu turizm yatırımlarının oluşturduğu göz önüne alınarak  bu doğrultuda Denizbank ile görüşmeler yapılarak, ek bir ipotek sunmadan, kullanılmış olunan kredilerin yapılandırılması için aşağıdaki şekilde mutabakata varılmıştır. 


Böylelikle Şirketimiz, hem döviz bazında faiz oranında %1'in üzerinde, hem de itfa planında vade uzatarak Şirket'e...