25 / 07 / 2024

Kreş kuruluş esasları

Kreş kuruluş esasları

Kreş kuruluş esasları hakkında yönetmelik, 30 Nisan 2015 tarihinde 29342 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte kreş açılacak binalara yönelik esaslara da yer veriliyor. İşte yönetmelik hükümleri..

Kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alımı ile ilgili yönetmelikte değişikliğe gidildi...

Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak olan usul ve esasların kaydedildiği hükümleri düzenleyen yönetmelikte değişiklik yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Tebliğinde değişiklik!

Yapı Sahipleri ile Yapı Denetimi Hizmet Sözleşmesi İmzalayacak Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31581 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nurol GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin 9/2 maddesi uyarınca yönetim kurulu komite üyelerini seçiyor.

Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik!

Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik!

Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

SPK'dan yatırım fonlarının finansal raporlama esaslarında değişiklik!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ'de yaptığı değişiklikler Resmi Gazete'de yayımlandı.

İpotek Finansmanı Kuruluşlarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

İpotek Finansmanı Kuruluşlarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yapı Denetim Kuruluşları İdari Para Cezaları Tebliğinde değişiklik!

Yapı Denetim Kuruluşları ile Laboratuvarların Faaliyetlerinin Denetlenmesi, İdari Müeyyide Uygulanması ve İdari Para Cezalarının Tahsil Edilmesinin Usul ve Esaslarına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31180 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının çalışma esasları yeniden düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı, kamu kurum ve kuruluşları tarafından ihale edilerek sözleşmeye bağlanan yapım işlerine ilişkin sözleşmelerin uygulanmasında ortaya çıkan anlaşmazlıkları ilgili idarenin talebine istinaden inceleyip karara bağlayacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31153 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Deniz GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Deniz GYO'nun Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince ve komitelerin çalışma esasları çerçevesinde görev yapmak üzere yönetim kurulu üyelerini seçti.

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO'nun Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince ve komitelerin çalışma esasları çerçevesinde görev yapmak üzere yönetim kurulu üyelerini seçti.

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince ve komitelerin çalışma esasları çerçevesinde görev yapmak üzere yönetim kurulu üyelerini seçti.

Kreş kuruluş esasları Haberi

Kreş kuruluş esasları

Kreş kuruluş esasları hakkında yönetmelik!

Kreş kuruluş esasları hakkında yönetmelik, 30 Nisan 2015 tarihinde 29342 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte kreş açılacak binalara yönelik esaslara da yer veriliyor.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından:

ÖZEL KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ İLE ÖZEL ÇOCUK KULÜPLERİNİN

KURULUŞ VE İŞLEYİŞ ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Amaç

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmelik, gerçek kişiler ve özel hukuk tüzel kişilerine ait özel kreş ve gündüz bakımevleri ile özel çocuk kulüplerinin kuruluş ve işleyişlerine ilişkin esasları, izin, açılış, çalışma ve personel şartlarını, ücret tarifelerini, denetimlerini ve faaliyetlerini durdurma işlem ve usullerini belirlemek ve temel çocuk hakları felsefesine uygun hizmet vermelerini sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.


Kapsam

MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik, kamu kurum ve kuruluşları ile 20/6/2012 tarihli ve 6331 sayılı İş...