06 / 05 / 2024

Krım

Krım

Tek taraflı olarak Ukrayna’dan bağımsızlığını ilan ederek Rusya’ya bağlanan Kırım’ın başkenti Simferopol’de bir otoyolda meydana gelen 6 metre derinliğindeki dev obruk, altı kişinin ölümüne yol açtı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'a cevap! İstanbul'da deprem olmayacak mı? 

Sosyal medya ve internet deprem uzmanlarını sürekli karşı karşıya getiriyor. Buna göre, "İstanbul, Ankara ve İzmir'de deprem olmayacak mı?" sorusu ve sorunun yanıtları aranıyor.

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Alaş ve Şükrü Demirhan Özalp ortaklığında kuruldu.

Mese Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bağcılar’da Muhammed Baki ve Şükrü Aküzüm ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: İstanbul depreme hazır mı?

Türkiye'de son zamanlarda peş peşe yaşanan depremler akıllara olası İstanbul depremini getirdi. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çıkrıkçıoğlu tarafından kuruldu.

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Isparta'ya sosyal konut müjdesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bölgede sosyal konuttan sıvı atık tesisine kadar birçok yatırımın inşa edileceğini söyledi.

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Satış, Pazarlama ve Reklam Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şükrü Özleyen ayrıldı...

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Pazarlama Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Şükrü Özleyen eski görevi olan Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları içi organizasyon değişikliği nedeniyle Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Krım Haberi

Krım
Araçla seyir halindeyken yaklaşık 8 metre genişliğinde ve 6 metre derinliğindeki çukuru fark etmeyen sürücü, ikisi çocuk beraberindeki yedi yolcuyla birlikte çukura düştü. 34 yaşındaki sürücü İbrail Eskandarov’la birlikte eşi, üç yaşındaki ikizleri, 16 yaşındaki kızları ile arkadaşları Salimova Asiye’nin olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı. Asiye’nin 12 aylık oğlu Serim’le 12 yaşındaki kızı Levida ise ağır yaralı olarak hastaneye...