02 / 05 / 2024

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Kristal Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kristal Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 26 bin 203,90 TL sermaye bedeli ile Asaff Yapı Sanayi tarafından kuruldu.

Kristal Dekorasyon Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Dekorasyon Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Karslı tarafından kuruldu.

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Kaya, Metin Acar ve Sait Kabayel tarafından kuruldu.

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bora Yıleri ve Selçuk Gemici tarafından kuruldu.

Kristal Bir Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Bir Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Özen ve Canan Güzel ortaklığında kuruldu.

Kristal Mimari Tasarım Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mimari Tasarım Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Djelloul Bencherif ve Ömer Kalkan tarafından kuruldu.

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yalı tarafından kuruldu. 

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de Talha Mutlu tarafından kuruldu. 


Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, alım-satımını,ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Her türlü cam mozaik ürünlerinin ve imalatında kullanılan malzemelerinin imalatı, alım-satımını,ithalatı ve ihracatını yapmak. c.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dıs cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dıs cephe kaplama isleri yapmak. d.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Altınşehir Mah.Burçak Sok. No.22/B...