04 / 05 / 2024

Krm Stone Doğal Taş şirketi nerede

Krm Stone Doğal Taş şirketi nerede

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Kerem Yazkan tarafından kuruldu.

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Kerem Yazkan tarafından kuruldu.

Tureks Stone şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor!

Tureks Stone'un şömine dekorasyonu için geliştirdiği özgün tasarım, soğuk kış aylarında yaşanan şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor. Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün tasarımı, kare formlardan oluşuyor.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Dimensions ile şıklığın en doğal hali!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, Dimensions koleksiyonu ile mermerin en doğal halini yüksek tasarım gücüyle sunuyor. Dimensions koleksiyonu, doğal renklerin kombinasyonuyla dekorasyona yeni bir boyut kazandırıyor.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Tureks Stone'dan yeni gri doğal taş serisi!

Tureks Stone, ev ve ofis yaşamının tüm alanlarına uygun tasarım çeşitliliği ile doğal taşların farklı gri renklerini mekanlara taşıyor, dekorasyon tarzlarıyla çarpıcı bir uyum sağlayan özgün kompozisyonlar yaratıyor.

Tureks Stone, evinize doğal taş dekorasyonu sunuyor!

Tureks Stone, günümüzde hala popülaritesini koruyan mozaik ve doğal taş panel koleksiyonları ile evinizde mistik bir hava yaratmanıza imkan veriyor.

Doğal taş ve mermerin kalbi Antalya'da atacak!

Pyramids Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya,Uluslararası Doğal Taş ve Ürünleri Fuarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında 5 bölgeden 62 ülkenin katılımının hedeflendiği fuarı, yaklaşık

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Ofislerdeki klasik döşemenin yerini doğal taş aldı!

Doğal taş ve mermer sektörünün öncü markalarından Tureks Stone, klasik ofis anlayışını değiştirmek isteyenlere geniş doğal taş serileri ile modern çözümler sunuyor.Ofislerdeki klasik döşemenin yerini doğal taş aldı.

11 .Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri Fuarı açıldı!

Türkiye'nin doğaltaş ve memerdeki zengin rezervleri CNR Natural Stone - 11 .Uluslararası Mermer, Doğal Tas Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"nda vitrine çıkarıldı. Fuar, Türkiye'nin duayen mimarlarını buluşturdu.

Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Fuarı yarın başlıyor!

Doğal taş sektörünün İstanbul 'daki en büyük buluşması Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 04-07 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Krm Stone Doğal Taş şirketi nerede Haberi

Krm Stone Doğal Taş şirketi nerede


Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Kerem Yazkan tarafından kuruldu. 


Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1) Her türlü yerinde dökme sentetik reçineli agregalı kaplama,epoksi terrazzo zemin kaplama,epoksi zemin kaplama,beton silimi,sentetik reçineli agrega bağlayıcı,ağaç dibi doğal taş uygulamaları,baskı beton,beton şap,kauçuk zemin kaplama,karo kauçuk zemin kaplama,epdm dökme kauçuk zemin kaplama,çocuk oyun grupları,fitnes spor aletleri(dış mekan),peyzaj uygulamaları,doğal taş zemin kaplama. 2) a)Her türlü gıda maddelerinin üretim,toptan ve perakende alımı,satımı,dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak,insanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak,soğuk,dondurulmuş,kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak...