29 / 04 / 2024

Dimensions ile şıklığın en doğal hali!

Dimensions ile şıklığın en doğal hali!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, Dimensions koleksiyonu ile mermerin en doğal halini yüksek tasarım gücüyle sunuyor. Dimensions koleksiyonu, doğal renklerin kombinasyonuyla dekorasyona yeni bir boyut kazandırıyor.



Türkiye'nin dünyaca ünlü doğal taşlarından trend yaratan koleksiyonlar üreten Tureks Stone, Dimensions koleksiyonu ile banyo ve mutfaklara sıradışı bir doğallık ve estetik kazandırıyor. Yirmiyi aşkın doğal renk seçeneği ve farklı beğenilere seslenen kompozisyonlarıyla dekorasyonda fark yaratan Dimensions koleksiyonu, zemin, duvar ve tezgah aralarına kolayca uygulanabiliyor ve salon gibi yaşam alanlarına yüksek bir görsellik katıyor.


Bej, beyaz, gri, kahverengi, yeşil ve çok renkli seçenekleri bulunan Tureks Stone Dimensions koleksiyonu, 28 farklı mermer fayans ve 24 çeşit mermer mozaik ürünüyle son derece geniş bir yelpaze sunuyor. Farklı geometrik desenlere, zigzaklı formlara ve keskin ya da yumuşak hatlara sahip olan Dimensions koleksiyonu, dekorasyonda mermerin özgün doğal çizgilerini tercih edenlere tasarım farkıyla yeni boyutlar sunuyor. 


Geri Dön