20 / 05 / 2024

kruvaziyer fuarı nedir

kruvaziyer fuarı nedir

DÜNYANIN en önemli kruvaziyer fuarı olan Miami Kruvaziyer Fuarı, 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında Miami'de gerçekleşecek. Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

Mersin, Miami Kruvaziyer Fuarı'na katılıyor!

DÜNYANIN en önemli kruvaziyer fuarı olan Miami Kruvaziyer Fuarı, 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında Miami'de gerçekleşecek. Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak.

Ayvalık, Miami'de kruvaziyer fuarına katılıyor!

Ayvalık 'ta kruvaziyer turizminin başlaması için harekete geçen Belediye Başkanı Rahmi Gençer, AYTUGEB olarak Miami 'deki dünyanın en büyük kruvaziyer fuarına katılacaklarını söyledi.

Sinop kruvaziyer turizminde Karadeniz'in lideri!

Sinop Miami'de düzenlenecek olan Kruvaziyer Gemileri Fuarına katılması sebebi ile Sinop Valiliği toplantı salonunda koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda Miami'de yapılacak olan Kruvaziyer Fuarı ile ilgili bilgi verildi.

Kruvaziyer limanı nedir?

3 Ağustos 1990 tarihinde 20694 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kıyı kanununun uygulanmasına dair yönetmelik gereğince; kruvaziyer limanı nedir? Yönetmeliğe göre kruvaziyer limanı yapı esasları nelerdir?

Erbil'de 12 Temmuz'da inşaat fuarı yapılacak!

Kuzey Irak'taki Erbil kentinde belediyecilik, inşaat, zemin kaplama ve seramik fuarının 3.'sü 12-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak

I-Deco fuarı aralıkta açılacak!

I-Deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı, 8-12 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

 

Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı 30 Eylül'de başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi ile Clarion Survey, güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit, 6 Haziran'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'ndeki 'Demos Kapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor.

Yapı Fuarı İstanbul 2010 gerçekleşti!

33.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 5 - 9 Mayıs tarihleri arasında Büyükçekmece TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi

kruvaziyer fuarı nedir Haberi

kruvaziyer fuarı nedir

DÜNYANIN en önemli kruvaziyer fuarı olan Miami Kruvaziyer Fuarı, 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında Miami'de gerçekleşecek. Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak. Büyükşehir Belediyesi, proje paydaşı olduğu ve Mersin Turizm Platformunca yürütülmekte olan kruvaziyer turizminin, kente kazandırılması konusunda şimdiye kadar ihmal edilmiş desteği aktif hale getirerek bu konuda düğmeye bastı. 


YÜKSELEN GRAFİK 


Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz; liman ve marinaların daha aktif kullanılması ve dolayısıyla denizden daha fazla yararlanma yönünde, turizm kentlerinden farklı olarak konumlandırma projelerine başladıklarını belirtti. Mersin'in kruvaziyer turizmine oldukça elverişli ve kentin bu alanda ihtiyaç duyduğu her koşula sahip olduğunu belirten Başkan Kocamaz, "Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemiz, kruvaziyer turizminde gittikçe yükselen bir grafiğe sahip. 


Tarihinden doğasına, ulaşımından sosyal hayatına kadar bu...