05 / 05 / 2024

Kruvaziyer Limanında son durum

Kruvaziyer Limanında son durum

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Fethiye TSO'nun girişimiyle başlatılan kruvaziyer limanı projesinin ihalesinin sonuçlandırılıp, inşaatını başlanması gerektiğini belirtti.

Yenikapı Kruvaziyer Limanı'nın ihalesi 2020'de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da yer alan Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi'nin önümüzdeki yıl ihalesini tamamlayıp, kısa sürede hizmete almayı planlıyoruz" dedi...

Taşucu Limanı'nda son teklif verme tarihi uzatıldı!

Taşucu Limanı ve liman geri sahası özelleştirmesinde son teklif tarihi uzatıldı

Yapı Kredi Koray Ankara- Ankara projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ankara-Ankara projesi tüketici davasında son duruma yer verildi.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara projesi tüketici davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ankara-Ankara projesi tüketici davasında son duruma yer verildi.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Gelişen Gayrimenkul Piyasalarında Son Trendler eğitimi 25 Ekim'de!

GYODER Akademi'nin Gelişem Gayrimenkul Piyasalarında Son Trendler: Finansman Boyutu Eğitim Semineri eğitimi 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Çandarlı Limanı'nda konsept değişecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çandarlı Limanı'nda konsept değişikliğine gidileceğini ve Alsancak Limanı ile birlikte bölgeye hizmet vermesi için çalıştıklarını belirterek, ihale sürecinin çalışmaların tamamlanmasının ardından açılacağını söyledi.

Emlak Konut'un 2 dev kampanyasında son 10 gün!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gayrimenkul sektörü güç birliğine gitti ve konutta kampanya seferberliği başlattı. Emlak Konut'un 2 dev kampanyasında son 10 gün kaldı.

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planına itiraz!

Özelleştirilmesi planlanan İzmir Alsancak Limanı için hazırlanan yeni imar planındaki Kruvaziyer Limanı’na, Konak Belediyesi’nden eksiklikler nedeniyle itiraz geldi. DTO uzlaşma çağrısı yaptı.

Kocaeli Derince Limanı'nda son durum!

Kocaeli Derince Limanı’nda mahkeme kararı sonrası kısa bir süre dolgu işlemi durdurulmuştu. Limanda Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılması gerekirken deniz dolgusu yeniden yapılmaya başlandı.

Ukracity davasında son durum!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak hakkında yapılan suç duyurusu, dolandırıcılık davası olarak dün görüldü. İşte Ukracity davasında son durum...

İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı değişikliği askı sürecinde gelen itirazların kısmi kabulü ile yeniden düzenlenen İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı askıya çıkarıldı...

Antalya Demre'nin kruvaziyer liman hayali gerçek oluyor!

Demre Kruvaziyer Limanı Kesin Proje, ÇED, Fizibilite, İmar Planı, Zemin Sondajı, Jeolojik-Jeoteknik Rapor, Hidrografik ve Oşinografik Rapor Hazırlanması ihalesi 15 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Kruvaziyer Limanında son durum Haberi

Kruvaziyer Limanında son durum

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, karşılıksız çek miktarında artış olduğunu belirterek, "Piyasada normal çekin yanında ilave karekodlu çek var. Karekodlu çek talep edersek, çekle alışveriş yapılmak istendiği zaman aynı bankalar gibi tüm öz geçmişini görebileceğiz" dedi.


Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, oda başkanı Akif Arıcan ve meclis başkanı Osman Çıralı'dan ilçede yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.


Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, otellerdeki yıldızlama sistemi gibi odaların da hizmet standartları olduğunu, Fethiye TSO'nun 5 yıldızlı hizmet verdiğini kaydetti. Hisarcıklıoğlu, "Fethiye TSO, Paris, Londra, Berlin ticaret ve sanayi odalarıyla aynı standartta ve aynı kalitede hizmet veriyor" diye konuştu.


Fethiye ilçesindeki yamaç paraşütü faaliyetinin geliştirilmesi için önemli çalışmalar yapıldığını anlatan Hisarcıklıoğlu, "Babadağ, ülkemiz açısından çok önemli. Burada yapılması...