04 / 05 / 2024

KRV İnşaat Bakanı

KRV İnşaat Bakanı

Kuzey Ren Vestfalya (KRV) hükümeti aldığı yeni kararla 2017 yılına kadar uygun koşullarda konut sağlamak için milyarları bulan bir bütçe hazırladı. 120 milyon Euro'su ise her yıl öğrenci konutlarına ayrılacak...

Dolar küresel piyasaları salladı! Son bir ayın zirvesinde! Bakan bir daha bakıyor

ABD’de tarım dışı istihdam rakamının beklentilerin çok üzerinde açıklanması ile dolar endeksi yükselişe geçti ve 103,75 ile 9 Ocak'tan sonraki en yüksek seviye oldu. Dolar küresel piyasaları salladı! Son bir ayın zirvesinde. Bakan bir daha bakıyor...

İnşaat sektörünün gözü Türkiye Ekonomi Modeli'nde!

İnşaat sektörünün gözü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yarın açıklanacak olan Türkiye Ekonomi Modeli'nde...

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakan ve Murat Bakan ortaklığında kuruldu.

Sudan Hartum'daki havaalanını Summa İnşaat yapacak!

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev koronavirüse yakalandı!

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev’in hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

Türk müteahhitleri Özbekistan'da!

Özbekistan İnşaat Bakan Yardımcısı Bahadır Orakov, Türkiye’nin inşaat alanındaki deneyimlerinden faydalanmak istediklerimi açıkladı.

Türkiye Rusyalı dar gelirliyi ev sahibi yapacak!

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar'la bir araya gelen Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev, Türk inşaat şirketlerinin 'Konut ve kentsel çevre' projesinin gerçekleştirilmesinde yer alabileceğini söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ 837 bin konut rakamına ulaştı!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırlayan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 837 bin konut rakamına ulaştığını söyledi.

TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırladı. Yapılan toplantıda TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı.

Rusya ve Türkiye, inşaat alanında deneyimlerini paylaşacak!

Rusya İnşaat Bakan Yardımcısı Stasişin, Rusya ile Türkiye arasında 6 ay içinde inşaat alanında deneyimlerini paylaşmak için bir çalışma grubu kurulacağını ifade etti...

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KRV İnşaat Bakanı Haberi

KRV İnşaat Bakanı

Kuzey Ren Vestfalya (KRV) hükümeti aldığı yeni kararla 2017 yılına kadar uygun koşullarda konut sağlamak için milyarları bulan bir bütçe hazırladı. 2014 yılında başlayacak süreçte seçim periyodunun sonuna kadar yılda 800 milyon Euro değerinde bir bütçe, bu alan için ayrılacak. Hükümetin açıklamasına göre bu paranın büyük bir kısmı yeni sosyal apartmanların inşası ve bazı sosyal konutların tadilatı ve iyileştirme çalışmaları için harcanacak. 120 milyon Euro'su ise her yıl öğrenci konutlarına ayrılacak. 


KRV İnşaat Bakanı Michael Groscheck (SPD), bu alanda yatırım yapılmasının kesinlikle kaçınılmaz olduğunun altını çizdi. Groscheck, ihtiyaç duyulan unsurlan demografik gerçeklere dayalı konut gelişimi, ödenebilir fiyatlarda konut oluşumu, eskimiş sosyal konutların modernize edilişi ve özellikle üniversitelerin olduğu bölgelerde bu ihtiyaçların derhal karşılanması olarak sıraladı, Bu paranın eyalet kasasından değil,...