29 / 04 / 2024

Ksa İnşaat Kimin

Ksa İnşaat Kimin

Ksa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Kerim Çoban imzasıyla kuruldu.

Atlas İksa İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas İksa İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alpat ve Remzi Dilek ortaklığında kuruldu.

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon T sermaye bedeli ile Özkan Kuru ve Bilal Sorma ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

İKSA İnşaat'ın acı günü! Zihniye Çankayalı vefat etti!

İKSA İnşaat'ın ortaklarından olan İskender Çankayalı'nın annesi Zihniye Çankayalı vefat etti. İKSA İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Iksa İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iksa İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İlhami Kaymak ve Serdar Altınbaş ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ksa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Kerim Çoban imzasıyla kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Beyaz Zemin İksa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Zemin İksa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çolak tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Özdemir ve Cemil Özdemir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 3.Caddesi'nde kuruldu.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Ksa İnşaat Kimin Haberi

Ksa İnşaat Kimin


Ksa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Kerim Çoban imzasıyla kuruldu. 


Ksa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...