03 / 05 / 2024

ksv ilkokul yenileme projeleri

ksv ilkokul yenileme projeleri

Kale Grubu'nun eğitim, sağlık ve sosyal yardımlaşma vakfı olan KSV, 6 yıl önce başlattığı 'İlk işim okullarda değişim' projesinde bu yıl Malatya'da 48 kişiyi usta yapmaya hazırlanırken, 16 ilkokulu yeniliyor.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi ihale aşamasında!

Tarihi Sabit Efendi Konağı yapım ve Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin de ihale aşamasında olduğunu ifade etti.

TOKİ ile Sincan Belediyesi arasında kentsel yenileme protokolü imzalandı!

TOKİ ve Sincan Belediyesi arasında, “Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde” toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda Kentsel Yenileme çalışması yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzalandı..

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı.Çanakkale Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi" ulusal proje yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 37 proje katıldı.

Kira kontratı yenileme süresi!

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında genellikle 1 yıllık süreli olarak kira kontratı imzalanıyor. Peki kontrat ne zaman ve nasıl yenilenir? İşte kira kontratı yenileme süresi..

Çanakkale Sosyal Konutlar Kentsel Yenileme Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çanakkale Belediyesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın sonucu belli oldu. Sonuçlar Çanakkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete'de ilan edildi...

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor!

Başkent Ankara Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor. Sincan'ın Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahalleleri'ndeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri yapılıyor.

İBB, Şile'deki köy mülklerini yenileme işini 18 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Şile'de yer alan köy mülklerini 18 Kasım 2014 tarihinde 11.30 'da yenileyecek. Köy mülkleri yenileme süresi 210 gün olarak belirlendi.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeleri başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı, imar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor...

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeleri başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi ile Ankara'da restorasyon devam ediyor!

Başkent’in önemli turizm potansiyellerinden biri olarak değerlendirilen ve Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi’nin içerisinde yer alan Ankara Kalesi, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projelerle bambaşka bir görünüme kavuşuyor.

Sincan'da kentsel yenileme için görüşmeler başladı!

Başkent Ankara Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahipleri, hangi grupta yer aldıklarını da internet sitesinden öğrenebilecek.

DASK yenileme zorunlu mu?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK, yıllık olarak düzenleniyor. DASK poliçe süresinin son bulması halinde, DASK'ın yenilenmesi gerekiyor. Peki, DASK yenileme zorunlu mu? İşte DASK yenileme işlemleri..

ksv ilkokul yenileme projeleri Haberi

ksv ilkokul yenileme projeleri

Kale Grubu'nun eğitim, sağlık ve sosyal yardımlaşma vakfı olan KSV, 6 yıl önce başlattığı 'İlk işim okullarda değişim' projesinde bu yıl Malatya'da 48 kişiyi usta yapmaya hazırlanırken, 16 ilkokulu yeniliyor. Malatya'daki 'Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu'nu tamamlayan yeni ustalara, eğitimr lerinin sonunda ustalık yaparken kullanmaları için tüm araç gerecin içinde bulunduğu takım çantası ile seramik kesme makinesi de hediye edecek. KSV'nin 2009 yılından bu yana Türkiye çapında gerçekleştirdiği "İlk İşim Okullarda Değişim" projesinin Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği çerçevesinde gerçekleştiriliyor. 50 günlük eğitim programına tabi tutulan kursiyerler, eğitimin adeta bitirme projesi sayılan okul yenileme ve Kamu İlişkişeri Direktörü Hande Sarantopoulos, KSV'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği meslek edindirme kurslarıyla yaklaşık 4 bin 515 işsiz gencin meslek sahibi...