30 / 04 / 2024

Sincan'da kentsel yenileme için görüşmeler başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için görüşmeler başladı!

Başkent Ankara Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahipleri, hangi grupta yer aldıklarını da internet sitesinden öğrenebilecek.



Saraycık ile Ulubatlı Hasan malıallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı, imar projeleri tamamlanan çalışmalarda hak sahipleriyle tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmelerinin kısa sü rede tamamlaması bekleniyor. Go rüşmeler için ilk etapta hak sahip lerine davet mektupları gönderildi Ulubatlı Hasan Mahallesinde 529 Siiraycık Mahallesinde ise500hak sahibi ile masaya oturan belediye. 


İlk etapta 1029 hak sahibi ile görüşecek. 9 etapta tamamlanacak görüşmelerde toplam 4 bin 800 hak sahibi ile gonişülecek. Saraycık Mahallesi'nde 2 bin 836, Ulubatlı Hasan Mahallesinde ise bin 964 hak sahibinden muvafakat alındıktan sonra yenilemenin startı verilecek. 

30 gun boyunca askıda kalacak olan listelerde grubunu öğrenen vatandaşların ise 263 89 69 nolu telefonu arayarak görüşme için ran devu alması gerekiyor. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön