18 / 05 / 2024

KT Mühendislik adres

KT Mühendislik adres

KT Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf İlkentapar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Maltepe, Adakule Rezidans, Tugay Yolu, Füsun Sokak'ta kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Tesson Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tesson Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Göktürk Endüstriyel Ürünler Ve Mühendislik Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Endüstriyel Ürünler Ve Mühendislik Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göktürk tarafından kuruldu. 

Dağ Mühendislik Galatasaray'ın Riva arazisine talip!

Galatasaray'ın Riva arazisi ihaleye çıktı. İhaleye toplam 9 firma katıldı. Galatasaray'ın Riva arazisine en yüksek teklif ise Dağ Mühendislik'ten geldi.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Eryılmaz ve Ömer Faruk Kılıç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Eyüp, Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şebnem Gültepe ve Numan Tugay Konuk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göktürk Şubesi, Danyal Kubin Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

KT Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KT Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf İlkentapar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Maltepe, Adakule Rezidans, Tugay Yolu, Füsun Sokak'ta kuruldu.

Benli Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat hakkında yasaklama kararı çıktı!

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığından: Benli Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Reklamcılık Eğitim ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi hakkında 1 yıl boyunca ihalelere katılmaktan yasaklama kararı çıktı...

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Şirketi kuruldu!

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Siverekli ve Sacettin Hatipoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

KT Mühendislik adres Haberi

KT Mühendislik adres

KT Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf İlkentapar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


KT Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik mekanik inşaat taahhüt işleri yapmak......,ve anasözleşmesinde yazılıolan diğer işler.


KT Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi adres: Maltepe, Adakule Rezidans, Tugay Yolu, Füsun Sokak, No:15 Kat:15...