29 / 04 / 2024

KTO Hizmet Binası açılış tarihi

KTO Hizmet Binası açılış tarihi

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve protokol üyeleri, yapımı devam eden KTO Hizmet Binası inşaatını gezdi. Mahmut Hiçyılmaz, inşaatın son durumu hakkında bilgi vererek yıl sonunda hizmete açılacağını belirtti.

KTO hizmet binası açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Kocasinan Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binası hizmete açıldı.

KTO'nun yeni hizmet binası yıl sonunda hizmete açılacak!

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve protokol üyeleri, yapımı devam eden KTO Hizmet Binası inşaatını gezdi. Mahmut Hiçyılmaz, inşaatın son durumu hakkında bilgi vererek yıl sonunda hizmete açılacağını belirtti.

KTO 5 yıldızlı odalara sahip yeni hizmet binasının temelini attı!

Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) yeni hizmet binasının temel atma töreni yapıldı.Tören öncesi şehrin kanaat önderleri ile bir araya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri'ye ikinci bir fuar alanı için düzenlenen özel toplantıya katılım sağladı.

KTO yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının temeli atıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’nin Türkiye’de kalkınma konusunda öncü ve örnek bir şehir olduğunu söyledi.

Ercan Tatı: Buca'daki çok amaçlı hizmet binasının açılışını gerçekleştireceğiz!

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, ilçenin ilk olimpik yüzme havuzu ile tiyatro salonunun da içinde yer aldığı çok amaçlı hizmet binasının da açılışını yapacaklarını kaydetti.

Erzincan İl Özel İdaresi, hizmet binası ve lojman satıyor: 4 milyon TL'ye!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Erzincan merkezde yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 19 Mart 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Sarıyer Belediyesi'nden ilk yeşil sertifikalı hizmet binası!

Sarıyerli yurttaşa hakettiği hizmeti tek merkezden verecek olan ve dünyanın ilk yeşil sertifikalı hizmet binası ünvanını taşıyan yapı, 06.02.2014 tarihinde yapılan sözleşmeyle Maslakta yükselmeye devam ediyor...

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık sistemlerinin birçok gelişmiş ülkede dahi örnek olarak gösterildiğini belirtti...

İdris Güllüce Amasya Tapu Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce 9 Şubat Pazar günü Amasya'da olavak. Güllüce, saat 11'de Amasya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün Hizmet Binası Açılış Töreni'ne katılacak...

Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında göçük meydana geldi!

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Bir işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı, enkaz altında kaldığı tahmin edilen işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Atatürk Orman Çiftliği Başbakanlık Hizmet Binası'na birbirinden farklı bilirkişi raporları!

Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulunun Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hizmet Binası yapılan Gazi yerleşkesini kentsel dönüşüm alanı ilan etmesinin ardından, bilirkişilerin farklı raporlar hazırladığı belirtildi.

Erzincan'da satılık kargir hizmet binası ve lojman: 5 milyon 297 bin liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan Merkez 'de yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

KTO Hizmet Binası açılış tarihi Haberi

KTO Hizmet Binası açılış tarihi

KTO tarafından başlanan ve yapımı devam eden yeni hizmet binası inşaatını Vali Orhan Düzgün, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve protokol üyeleri gezerek, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Burada konuşma yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’nin üretimde, ticarette ve ihracatta Türkiye’nin önemli bir şehir olduğunu belirterek, “Kalkınmada diğer şehirlere öncü ve örnek olan Kayseri, şimdiye kadar yapmış olduğu atılımlarla, Türkiye’de model olarak gösterilen sayılı şehirler arasında yerini almış ve marka olma yolunda hızla ilerlemektedir. Kayseri Ticaret Odası olarak, şehrimize yeni değerler katabilmenin gayreti içerisindeyiz. Üye sayımız her yıl yaklaşık bin 300-bin 400 kadar artmaktadır. Bu artış hızı devam ettiği...