29 / 04 / 2024

kuat kılıç samsun

kuat kılıç samsun

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde 19 Mayıs Kanalizasyon ve Derin Deniz Deşarjı Tesisi temel atma törenine katıldı....

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Samsun'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Samsun'a şehir hastanesinden daha büyük sağlık kampüsünün yapılacağını müjdeledi.

Samsun'a 14 yılda 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılış töreni gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılışına katıldı.

Çarşamba'da eski evler neden yıkılıyor?

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yıllar önce üzerlerine bağımsız şekilde 2-4 katlı bina inşa edilen ve "Bu binalar Karadeniz fıkralarını aratmıyor" şeklinde haberlere konu olan eski evler, tehlike oluşturması nedeniyle sahiplerince yıkılıyor.

Samsun Çarşamba'da eski evler yıkılıyor!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yıllar önce üzerlerine bağımsız şekilde 2-4 katlı bina inşa edilen ve "Bu binalar Karadeniz fıkralarını aratmıyor" şeklinde haberlere konu olan eski evler, tehlike oluşturması nedeniyle sahiplerince yıkılıyor.

Samsun İlkadım'daki metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediyesi ilçe bazında sürdürdüğü metruk binaların yıkımına devam ediyor. Ekipler bu sefer Kılıçdede Mahallesi’nde bulunan terk edilmiş bir binayı yıktı.

Vahe Kılıçarslan şanslı Lovelet müşterisinin evini yenileyecek!

Vahe Kılıçarslan'ın,şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez de Samsun'un en büyük ve bölgenin tek outleti Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti.

Suat Kılıç Samsun'da öğrenci yurdunun temelini atacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, doğduğu, ilk ve ortaokulu okuduğu Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde 18 Aralık Çarşamba günü 400 kişilik öğrenci yurdu inşaatının temel atma törenine katılacak....

Samsun Havza'da Kızılcahamam gibi oluyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun' un kaplıcası ile ünlü Havza ilçesinin Kızılcahamam konseptine kavuşturulacağını söyledi. Termal konaklama tesisleri Kızılcahamam konseptinde Havza' ya kazandırılacak....

Kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı?

İki yıllık kira kontratınız var. Ama kontrat süresi dolmadan evden çıkmak istiyorsunuz. Bu durumda kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı, işte yanıtı....

Suat Kılıç: Diyarbakır'a 33 bin kişilik stadyum inşa edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Diyarbakır'ı 33 bin koltuk kapasiteli yeni bir stadyuma kavuşturacağız" dedi...

kuat kılıç samsun Haberi

kuat kılıç samsun


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde 19 Mayıs Kanalizasyon ve Derin Deniz Deşarjı Tesisi temel atma törenine katıldı.


Bayraktar, törende yaptığı konuşmada, 11 yıldır iktidarda olduklarını belirterek, "İktidarda olan yıpranır ama millet ferasetli millet, ileri görüşlü millet. Cenab-ı Allah bizim milletimizin ferasetini artırıyor" dedi.


"Millet diyor ki bu iktidarın yanlışları var ama bundan iyisi yok ki. Bu adamların yüzünde nur var. Gece ve gündüz çalışıyorlar. Başbakan 24 saat koşturuyor. Bakanların canına okuyor. Gece gündüz arıyor. Gece 1'de, 2'de arıyor. Durumları ve yatırımları soruyor, takip ediyor" ifadelerini kullanan Bayraktar, iktidara geldiklerinde devletin aldığı tüm vergilerin ancak yüzde 18'ini yatırıma harcayabildiklerini, şimdi ise yüzde 80'ini yatırıma yönlendirdiklerini vurguladı.


"Terörle bizim bir senedir sıkıntımız yok"...