28 / 04 / 2024

Vahe Kılıçarslan şanslı Lovelet müşterisinin evini yenileyecek!

Vahe Kılıçarslan şanslı Lovelet müşterisinin evini yenileyecek!

Vahe Kılıçarslan'ın,şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez de Samsun'un en büyük ve bölgenin tek outleti Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti.




Vahe Kılıçarslan CNNTürk'te  hazırlayıp sunduğu 'Ye İç Mutlu Et' program ile Lovelet Alışveriş Merkezi'ne geliyor. Ünlü sunucu Vahe Kılıçarslan'ın, her hafta değişik bir şehre giderek şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez de Samsun'un en büyük ve bölgenin tek outleti Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti. 


Karadeniz Bölgesinin en büyük outleti Lovelet. CNN Tıırk ve Mobilya kent iş birliği ile 'Vahe ile ye iç mutlu et' çekimlerine ev sahipliği yapacak. yarın Lovelet Alışveriş merkezinde gerçekleşecek olan kura çekimine .aynı gün içinde 30 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm Lovelet ziyaretçileri katılabilecek. Lovelet kura çekimi için kam panya 10.07.2014'te başlamış olup yarın saat 17:00'de sona erecek. 

Cumartesi çekilecek kura sonucunda talih li ziyaretçinin evi Valıe Kılıçarslaıı ve ekibi ile 8 saatte dekore edile cek. 12 Temmuz saat 17:00'de, kura çekimi eşliğinde Vahe Kılıçarslaıı ile imza günü etkinliğine de ev sahipliği yapacak olaıı Lovelet. organizasyon için tüm hazırlıklarını tamamlamış durum da. 

Lovelet Oııtlet Alışveriş Merkezi. yarın gerçekleşecek kura çekimi için geri sayımda, ziyaretçi lerini bekliyor. 


Olay




Geri Dön