13 / 05 / 2024

vahe kılıçarslan lovelet

vahe kılıçarslan lovelet

Vahe Kılıçarslan'ın,şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez de Samsun'un en büyük ve bölgenin tek outleti Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti.

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi!

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile Ankara'da sürüyor...

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Niksar'da 4.4 milyon TL'ye satılık düğün salonu ve kafeterya!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan düğün salonu ve kafeteryayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Konya Kılıçaslan Köşkü yıl sonunda tamam!

800 yıllık Sultan Kılıçarslan Köşkü'nde yürütülen çalışmalar bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Köşkün yenilenmesi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de 6.5 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Damlar, Şehitekrem, Yeşilkent, Döngel Merkez, Mehmetağa, Yeniköy Merkez, Sepetlipınar, Kılıçarslan ve Kullar Yakacık Mahalleleri'nde bulunan 27 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 6 milyon 561 bin 480 TL.

Konya Sultan Kılıçarslan Köşkü restore ediliyor!

Konya'da, Sultan 2'nci Kılıçarslan tarafından yaptırılan, Selçuklu surlarının bir burcu üzerine oturtulmuş Sultan Kılıçarslan Köşkü, koruma ve canlandırma projesiyle restore edilerek turizme kazandırılacak.

Barış Kılıçarslan’ın 'Girişimcinin Yol Haritası' eğitimi büyük ilgi gördü!

Bayim Olur musun Fuarı’nda, RE/MAX Türkiye eğitmeni Barış Kılıçarslan’ın verdiği “Girişimcinin Yol Haritası” eğitimi büyük ilgi gördü. Kılıçarslan, "Özgüveni yüksek bir girişimcinin önündeki en büyük engel “korku”" dedi.

Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işleri ihaleye çıkıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işlerini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İş 500 günde tamamlanacak.

vahe kılıçarslan lovelet Haberi

vahe kılıçarslan lovelet


Vahe Kılıçarslan CNNTürk'te  hazırlayıp sunduğu 'Ye İç Mutlu Et' program ile Lovelet Alışveriş Merkezi'ne geliyor. Ünlü sunucu Vahe Kılıçarslan'ın, her hafta değişik bir şehre giderek şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez de Samsun'un en büyük ve bölgenin tek outleti Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti. 


Karadeniz Bölgesinin en büyük outleti Lovelet. CNN Tıırk ve Mobilya kent iş birliği ile 'Vahe ile ye iç mutlu et' çekimlerine ev sahipliği yapacak. yarın Lovelet Alışveriş merkezinde gerçekleşecek olan kura çekimine .aynı gün içinde 30 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm Lovelet ziyaretçileri katılabilecek. Lovelet kura çekimi için kam panya 10.07.2014'te başlamış olup yarın saat 17:00'de sona erecek. 

Cumartesi çekilecek kura sonucunda talih li ziyaretçinin...