01 / 07 / 2024

kübada camii yapılacak mı

kübada camii yapılacak mı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, eski Havana içindeki tarihi bir binada mescit açıldığını açıkladı

Evde bakım maaşı alana resmen Temmuz 2023 şoku geldi! Evde bakım maaşı ödemesi artık böyle yapılacak! Hemen bakın!

Evde bakım maaşı alana resmen Temmuz 2023 şoku geldi... Evde bakım maaşı ödemesi artık böyle yapılacak... Hemen bakın...

Evde bakım maaşı alanlara resmen 2023 Haziran şoku geldi! Ödemeler artık böyle yapılacak! Hemen bakın!

Evde bakım maaşı alanlara resmen 2023 Haziran şoku geldi... Ödemeler artık adeta böyle yapılacak... Hemen bakın...

10 bin TL kış yardımı yapılacak! Başvurun, desteği hemen alın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 10 bin TL kış yardımı ödemesi yapılacak. Çalışan ve emekliler dışında, dul ve yetim maaşı almayı hak eden kişiler de bu yardımdan faydalanabilecek.

Apartmanlarda yapılacak değişiklikler için oy birliği mi oy çokluğu mu gerekir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanlarda yapılacak değişiklikler için oy birliğinin mi oy çokluğunun mu gerekli olduğunu kaleme aldı.

Antalya Serik'te hükümet konağı yapılacak arsanın devri yapıldı!

Antalya’nın Serik ilçesinde hükümet konağı yapılması planlanan arsanın devir işlemleri imza töreniyle gerçekleştirildi…

Bodrum'daki yıkımlar, ileride yapılacak kaçak yapıların önüne geçecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız şunu iyi biliyor ki bu yıkımlar, bundan sonra yapılacak bu türlü kaçak yapılaşmaların ya da ihlallerin önüne geçecek" dedi.

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında yapılacak!

Hatay’ın Altınözü ilçesindeki hükümet konağı yıkılarak yerine arsa karşılığı yeni hükümet konağı yapılacak. Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında inşa edilecek. 

Kocaeli Umuttepe ormanlık alanında yapılacak tesis mecliste!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe ormanlık alanında yapılmak istenen atık bertaraf tesisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tesise ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yozgat Sorgun'a yeni hükümet binası yapılacak!

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ilçeye yeni bir hükümet binası yapılacağı müjdeledi. 

Gölcük'e yeni hükümet konağı yapılacak!

Gölcük Belediye Meclisi toplandı. Toplantıda Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin yeni Hükümet Konağı yapılması amacıyla Maliye Hazinesine devri belediye meclis üyelerince kabul edildi.

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

kübada camii yapılacak mı Haberi

kübada camii yapılacak mı

“KÜBA’ya cami yapılacak mı?” tartışmaları sürerken, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, eski Havana içindeki tarihi bir binada mescit açıldığını açıkladı. Palakoğlu, “Böylece Küba’da ilk defa Müslümanlar toplu halde namaz kılmaya başladı” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçen aylarda Küba gezisinde sarf ettiği “O dağın tepesine bir cami yakışır” sözlerinin ardından gündeme gelen ve yapılıp yapılamayacağı uzun zamandır tartışmalara neden olan Küba Camii için ilk adım atıldı. Küba yönetimi, eski Havana’daki tarihi bina içerisinde Müslümanların ibadetlerini yerine getirmeleri için mescit tahsis etti. Kararı, önceki gün basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelen TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu duyurdu.

Palakoğlu, “Mescit ramazandan sonra bir süre daha açık kalacak, sonra kapanacak. Müslüman halk ilk defa toplu halde bir mekânda namaz kılmaya başladı. Bizim...