02 / 05 / 2024

kübist park residence beylikdüzü

kübist park residence beylikdüzü

Kübist Park projesi 30 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Aphorodite Park Residence geliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ''Aphorodite'' projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Aphorodite Park Residence; lokasyon avantajı, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

Pendik East Park Residence projesi start aldı!

Prestijin ve lüksün yeni merkezi olan East Park Residence ile günlük yaşam beş yıldızlı otel konforunda olacak .

Yasemin Masis'ten Seyhan Park Residence projesine teftiş!

Mimar Yasemin Masis, Dikran Masis'in yaptırdığı Seyhan Park Residence'ta teftişte bulundu. İnşaatın mimarisi; şirketin yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Masis'e ait. Yasemin Masis 27 haftalık hamile.

Park Residence Cadde'de Pal Zileri rüzgarı!

İtalyan erkek giyim markası Pal Zileri ve erkek özel dikim konusunda dünya markaları arasında yer alan TAJİ’nin kişiye özel kıyafet ve ayakkabı tasarımları İstanbul’un en seçkin rezidanslarından Park Residence Cadde’de sunuldu.

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap satılık!

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje 21 bin 344 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Kadıköy Park Residence Cadde satış ofisi!

Kadıköy Park Residence Cadde satış ofisi telefon numarası 0216 504 18 80 olarak belirlendi. Hemen teslim edilen projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Park Residence Cadde satılık!

Park Residence Cadde satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 44 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen proje Kadıköy’e 3 kilometre mesafede bulunuyor.

Davutpaşa Beyaz Park Residence satılık!

Davutpaşa Beyaz Park Residence satılık dairelerin fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor. Davutpaşa Beyaz Park Residence projesi 5 blokta 370 adet daireden meydana geliyor...

Park Residence Cadde fiyat listesi!

Park Residence Cadde fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Toplam 341 adet konuttan oluşan proje Boğaz Köprüsü’ne 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

East Park Residence fiyatları!

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık ortaklığıyla inşa edilen proje İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükseliyor. East Park Residence fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi 102 adet daireden meydana geliyor.

East Park Residence Pendik'te metrekaresi 4 bin 500 TL'den!

East Park Residence projesi Pendik'te Fatih Yıldız İnşaat ve MTB Mimarlık Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. East Park Residence Pendik'te metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

kübist park residence beylikdüzü Haberi

kübist park residence beylikdüzü


Kübist Park Rezidans'ın havadan en yeni videosu için...