07 / 05 / 2024

kübra erman karaca kimdir 

kübra erman karaca kimdir 

Toplumsal kalkınmada yapay zekanın ana araçlardan birine dönüşebileceğini söyleyen Bilişim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kübra Erman Karaca, Türkiye'nin bu konuda yolun başında olduğunu ancak yatırımlarla büyümenin bu yönde sürdürülmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Dere, Mevsim Özer, Ayşe Kübra Dere ve Davut Cem Deniz ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Nur Aladağ tarafından kuruldu.

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

kübra erman karaca kimdir  Haberi

kübra erman karaca kimdir 

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİ-SAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kübra Erman Karaca, internet devriminden sonra yapay zekânın günümüzün en önemli teknoloji mimarilerinin başında geldiğine işaret ediyor. Dünyada Fransa, Kanada, Hindistan ve Çin gibi çok sayıda devletin yapay zekâ stratejilerini belirlediğine dikkat çeken Karaca, devletlerin sahip olduğu, çok çeşitli ve büyük ölçekli verilerin, yapay zekâyla ilgili en önemli girdi olduğunu belirtiyor.

TOKİ Dergi’de yer alan habere göre; Karaca, "Bu veriyi kullanarak veya kullandırarak stratejik alanlarda fayda oluşturmak ve toplumsal kalkınmada yapay zekâyı ana araçlardan biri hâline dönüştürmek mümkün. Yapay zekâ kullanımı, ilgili coğrafyalarda toplumsal dönüşümü de zorunlu kılıyor" diyor.

Yapay zekâ sayesinde birçok firmanın, insana daha az ihtiyaç duyarak ürün veya hizmet üretebileceğini, böylece devletin sırtındaki istihdam yükünün artacağını dile getiren Kübra Erman Karaca,...