07 / 05 / 2024

Küçük Kayaşta satılık arsa

Küçük Kayaşta satılık arsa

Mamak Belediye Başkanlığı Üreğil ve Küçük Kayaş'ta yer alan 3 arsayı 25 Kasım'da satışa çıkarıyor. Toplam bedelleri 1 milyon 299 bin 950 TL olarak belirlendi.

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Amazon ormanları Facebook'ta satılıyor haberlerine soruşturma!

Brezilya'da bulunan amazon ormanlarının Facebook'ta satıldığı haberleri üzerine Brezilya Federal Yüksek Mahkemesi, soruşturma başlattı. 

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Esenyurt'ta 10 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsası 10 milyon TL'ye satılıyor. Taşınmazın satış günleri 02/10/2017 ve 01/11/2017 tarihleri olarak belirtiliyor.

İstanbul Küçükçekmece'de 3,5 milyon TL'ye satılık taşınmazlar!

İstanbul Küçükçekmece'de Avcılar ve Sefaköy'de yer alan taşınmazlar toplam 3 milyon 500 TL bedelle satılıyor. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından satışa çıkan taşınmazların 1. satış günü 29 Ağustos 2017 tarihi olarak belirtiliyor.

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 30.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat ilçesindeki 3 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Nidapark Kayaşehir satılık daire!

Toplam 843 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Nidapark Kayaşehir satılık daire fiyatları 534 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Küçük Kayaşta satılık arsa Haberi

Küçük Kayaşta satılık arsa

Mamak Belediye Başkanlığı Üreğil ve Küçük Kayaş'ta yer alan 3 arsayı satışa çıkarıyor. Toplam bedelleri 1 milyon 299 bin 950 TL olarak belirlendi. 


İhaleleri 25 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00 ile 10.10 arasında açık teklif usulü ile Belediye Merkez Binası'nda Encümen salonunda, Encümen huzurunda yapılacak. 


İHALE İLANI:


PARSEL SATIŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 4460


T.C


MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İLAN METNİ


1 Belediyemiz sınırları içerisinde Üreğil ve Küçük Kayaş Mahallelerindeki 3 adet Parselin , 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun "Açık Teklif Usulü" ile 25.11.2014 tarihinde Salı günü Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacaktır.


2 Arsanın konumu, alanı, tahmin edilen bedeli .Geçici teminat miktarı, İhale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.


3 Arsa satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere...