25 / 07 / 2024

Küçük Oto Sanayi gebze

Küçük Oto Sanayi gebze

S.S Gebze Yeni Oto Sanayi Sitesi Yapı kooperatifi oluşumunu tamamlayarak yapılan genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kadrosunu seçti..

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karabuçak tarafından kuruldu.

Kıoto Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıoto Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli iel Yücel Senkir ve Hüseyin Tevke ortaklığında kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülsüm Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2 Okay İnşaat Nakliyat Turizm Hayvancılık Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Okay İnşaat Nakliyat Turizm Hayvancılık Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 90 bin TL sermaye ile bugün Ayhan Özen, Oktay Hindistan ve Gültekin Nural ortaklığında kuruldu. 

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekin Grup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Turizm Danışmanlık Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. , Ekin Grup Gayrimenkul

Ekin Grup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Turizm Danışmanlık Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Hüseyin Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Asb Doğru İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Doğru İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali İhsan Doğru, Burcu Doğru ve Süheyla Doğru ortaklığında kuruldu.

Naşukati Gıda Turizm Emlak Ve Matbaacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Naşukati Gıda Turizm Emlak Ve Matbaacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Nouralhouda Al tarafından kuruldu.

Tsn Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsn Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömer Tosun tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Küçük Oto Sanayi gebze Haberi

Küçük Oto Sanayi gebze

Gebze , Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinde bulunan Küçük Oto Sanayi esnafını bir araya toplayarak yeni iş yerlerinde hizmetlerini sürdürme amacıyla kurulan kooperatif düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Eskihisar’da yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Emiroğlu, Başkan yardımcıları Ertan Çetinkaya, Fikret Kinsiz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Emiroğlu kooperatifin kuruluş hedeflerinden bahsederek planlarını açıkladı.


ESNAFIMIZ BİRARADA OLACAK


Sözlerine “Bölgede bulunan küçük oto sanayi esnafımızı bir araya toplayacağız” diyerek başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Emiroğlu şöyle devam etti; “Bu konuda daha önce yapılan ve bir önceki sayın bakanımız Nihat Ergün’ün Tatlıkuyu esnafıyla yaptığı toplantıda Belediye Başkanımıza verdiği talimatlar doğrultusunda ve 2014 yılının şubat ayında Gebze Ticaret odasında yapılan toplantıda Belediye Başkanımız sayın Adnan Köşker’in...