06 / 05 / 2024

Küçükavşar köyü yol sorunu

Küçükavşar köyü yol sorunu

CHP'li Bayraktutan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Küçükavşar köyleri arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Burcu Kara, Bursa'daki köy evini yeniledi!

Başarılı oyuncu Burcu Kara, Bursa İznik'teki köy evini baştan aşağı yeniledi...

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Semih Demirhan tarafından açıldı.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Beyşehir Küçükavşar TOKİ kazananlar listesi...

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar projesinde yer alan 300 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Küçükavşar köyü yol sorunu Haberi

Küçükavşar köyü yol sorunu


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Küçükavşar köyleri arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.


Bayraktutan önergesinde "Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı birçok köyün yolları oldukça bozuktur. Yoğun kış koşullarının yaşandığı Kırıkkale ilimizin, ilçelerimizin, özellikle de köylerimizin birbirlerine bağlantılı yolları bakım ve onarıma ivedilikle ihtiyaç duymaktadır. Özellikle Büyükavşar-Küçükavşar köyleri arasındaki yolun biran önce yapılması gerekmektedir." diyerek 3 soru sordu.


Bayraktutan'ın soruları

1- Kırıkkale'nin Delice ilçesinde bağlı Büyükavşar-Küçükavşar köyleri arasındaki yol ne zaman bakım ve onarımdan geçirilecektir?


2- Küçükavşar köyünün yollarını asfaltlamayı düşünmüyor musunuz?


3- 2017 yılı içerisinde Küçükavşar köyüne hangi hizmetler...