30 / 04 / 2024

Küçükbakkalköy Emlak Konut

Küçükbakkalköy Emlak Konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki 3327 ada 2 parsel sayılı gayrimenkulünün değerleme raporunu Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün yayınladı...

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

İstanbul Küçükbakkalköy'de 20 konut satılıyor! 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Atabel İnşaat tarafından, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 20 konut 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy parsellerinin KDV hariç toplam değeri 97 milyon 296 bin 90 TL, KDV dahil toplam değeri ise 114 milyon 809 bin 386,20 TL olarak belirlendi. 

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 18 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 2444 ada 4 parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde konut sayısı değişti!

İstanbul’un Sarıyer İlçesindeki Zekeriyaköy'de büyük kısmı ağaçlık olan eski askeri arazide hayata geçirilen Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde kapasite artırılıyor. 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde  (Köy Zekeriyaköy) kısmi geçici yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Küçükbakkalköy Emlak Konut Haberi

Küçükbakkalköy Emlak Konut

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesinde konumlu 3327 ada 2 parsel sayılı 1 adet Gayrimenkul için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.


Rapor için