02 / 05 / 2024

Küçükbay Aş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay

Küçükbay Aş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir’e gelen ulaştırma ve denizcilikten sorumlu Etiyopya Devlet Bakanı Ahmet Tusa Dalu, Orkide Yağları’nın üreticisi Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş.’nin tesislerini de ziyaret etti...

Merkezi yönetim bütçesi bir ayda 31,1 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merkezi yönetim bütçesinin geçen yılın aynı ayında 25 milyar 31 milyon TL açık verirken, 2022 yılının Haziran ayında ise 31 milyar 59 milyon TL açık verdiğini açıkladı.

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

26 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; 12 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine karar verildi.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

Küçükbay Aş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay Haberi

Küçükbay Aş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay


Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir’e gelen ulaştırma ve denizcilikten sorumlu Etiyopya Devlet Bakanı Ahmet Tusa Dalu, Orkide Yağları’nın üreticisi Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş.’nin tesislerini de ziyaret etti. Dalu, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay’dan elçi olmasını istedi. Etiyopya Fahri Konsolosluğu görevini de yürüten Küçükbay ise Bakan Dalu’ya, ilk yurtdışı üretim tesisi kurma çalışmalarını Etiyopya’da yapacaklarını söyledi.


Türkiye’nin yatırım konusunda kıymetli bir ülke olduğunu belirten Küçükbay, “Biz üzerimize düşen sanayici ve işadamlığı görevimizi hizmete dönüştürerek, ekonomiye katkı sağlayacak her türlü işbirliğini hızla gerçekleştiriyoruz. Orkide Yağları olarak Etiyopya Ulaştırma ve Denizcilik Bakanımız’ın, iki ülke arasında ticari girişimcilik çağrı ve davetine mutlaka karşılık vereceğiz. İlk etapta Etiyopya’ya yağ ihracatımızı arttıracağız. Bizlerin özel misafiri olarak...