05 / 05 / 2024

Küçükbay ve Kavuklar Holding son durum

Küçükbay ve Kavuklar Holding son durum

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Küçükbay Grup inşaat sektörüne giriyor!

Türkiye’nin dünya pazarlarındaki en başarılı yağ markalarından Orkide ve Ekiz’in bağlı olduğu Küçükbay Grup, artan ihracat ve ciro oranlarıyla 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30’luk büyüme sağladı. Firma inşaat sektörüne giriyor...

Küçükbay İzmir'de By Tower projesine başlayacak!

Yurt içi ve dışı yatırımlarla sürekli büyüyen Küçükbay AŞ, "By Tower" adını verdiği 90 bin metrekare kullanım alanı olan ultra lüks bir kuleyi kente kazandırmak için kolları sıvadı. Kulenin temeli üç ay içinde atılacak.

Ekiz Yağ, Küçükbay Yağ'a satılıyor!

Ekiz Yağ ve Sabun Sanayii A.Ş., "Ekiz" markasının tüm hak ve vecibelerinin Küçükbay Yağ ve Deterjan San. A.Ş. 'ne 2 milyon 500 bin TL'ye satılmasına karar verildiğini açıkladı...

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Oskan, Buğra Elmas, Bekir Gökhan Özdemir tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Aktoprak Enerji İnşaat Gıda Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktoprak Enerji İnşaat Gıda Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Toprak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Avcılar, Deniz Köşkler'de kuruldu.

Bağcel Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağcel Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celil Bağci, Fizze Bağci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Minay Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Minay Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Erdemler İşmerkezi'nde kuruldu.

İran'da toplam 1.5 trilyon dolarlık alt ve üst yapı yatırımları yapılacak!

İran'da beş yıllık plana göre her yıl 300 milyar dolar olmak üzere, toplamda 1.5 trilyon dolarlık alt ve üst yapı yatırımları yapılacağını söyleyen İran Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Yatırım Ajansı Başkanı Behrouz Alishiri, Türk iş dünyasını bekliyor...

Temkaş İnşaat Taahhüt Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Temkaş İnşaat Taahhüt Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Sıtkı Temel tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart'ta kuruldu.

Küçükbay ve Kavuklar Holding son durum Haberi

Küçükbay ve Kavuklar Holding son durum

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.


 Söz konusu şirketlerinin yönetimini TMSF yetkilileri devralacak


İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum atandı.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'ye finans sağlayan firma ve iş adamlarına yönelik çalışması devam ediyor.


İzmir Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebi üzerine, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 13. ve 19. maddeleri ve CMK'nın 133. maddesi uyarınca kayyum tayin edilmesine karar verdi.


Hakimliğin kararı bildirdiği Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri, söz konusu şirketlerin yönetimlerini...