07 / 05 / 2024

Küçükçalık Gayrimenkul otel projesi

Küçükçalık Gayrimenkul otel projesi

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'de 162 odalı otel projesi için düğmeye bastı. Küçükçalık Otel projesinin 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor...

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Danışmalık Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danışmalık Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 0bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Shkear tarafından kuruldu.

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Nexist Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexist Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Tüfek ve Mehmet Fatih Orhan ortaklığında kuruldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer2de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lala Gahramanova tarafından kuruldu.

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Faız Saeed S. Ghames tarafından kuruldu.

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Küçükçalık Gayrimenkul otel projesi Haberi

Küçükçalık Gayrimenkul otel projesi

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'e bağlı Saray Sokak'ta 162 odalı otel projesi için kolları sıvadı. Otel projesi, 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Küçükçalık Oteli, bina taban alanı 2 bin 31,44 metrekare olarak planlandı. 2 bodrum katlı, 1 zemin kat ve 7 normal katlı tek blok olarak yükselecek.

Küçükçalık Oteli kapsamında ayrıca 1 havuz, restaurant, toplantı salonu ve diğer hizmet birimleri de yer alacak. Proje kapsamında yapılacak otopark 220 araç kapasiteli olacak.

Proje alanının güney sınırında park ve ticaret alanları, batısında Ankara Caddesi doğusunda Saray Sokak bulunuyor. Faaliyet alanına en yakın ticari alan, alanın yaklaşık 20 metre mesafede, en yakın konut ise 110 metre mesafede yer alıyor. 

Küçükçalık otel projesinin 2019 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor.

Proje alanı lokasyonu


E80 (Anadolu...