28 / 07 / 2024

Küçükçekmece 13 kasın 2014 elektrik kesintisi son durum

Küçükçekmece 13 kasın 2014 elektrik kesintisi son durum

13 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Big Country Büyükçekmece'de yeni etap satışa çıktı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde tek katlı göl manzaralı villalar satışa çıktı. Peki Big Country Büyükçekmece'de villaların fiyatları ne kadar?

Çiftçilerin maliyetlerindeki artış 13 ayın zirvesinde! Tarımsal girdi fiyat endeksi Temmuz'da yüzde 34,32 arttı!

TÜİK, Tarımsal Girdi Fiyat Endeksinin 2023 Temmuz'da aylık bazda yüzde 6,56, yıllık bazda ise yüzde 34,32 yükseldiğini açıkladı. Bu şekilde aylık bazda 13 ayın en yüksek enflasyonu gerçekleşmiş oldu. 

Fiat Panda'ya tam 30 bin liralık indirim geldi! Sakın kaçırmayın! Fiat Panda 13 Kasım 2022 fiyat listesi!

Fiat Panda'ya tam 30 bin liralık Kasım indirimi geldi. Peki Fiat Panda'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Fiat Panda 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altın ipleri kopardı! Resmen yürümüyor koşuyor! Bu rakamı görenler küçük dilini yuttu İşte 13 Kasım 2022 altın fiyatları

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın ipleri kopardı! Resmen yürümüyor koşuyor! Bu rakamı görenler küçük dilini yuttu... Peki altın fiyatları ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 altın fiyatları...

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını sattı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ne ("Arı Leasing") KDV ve vade farkı hariç 111 milyon TL bedelle satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını 17.9 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO'nun ekspertiz değeri 17 milyon 564 bin 850 TL olan İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'ndeki 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki arsa vasıflı gayrimenkulü 17 milyon 955 bin 180 TL değerle Etkinsürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ne ayni sermaye olarak devredildi. 

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 13.1 milyon TL'ye satılık 30 konut!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 33 adet konut 13 milyon 142 bin 750 TL bedelle satışa çıkarıldı. İhale 1 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Küçükçekmece 13 kasın 2014 elektrik kesintisi son durum Haberi

Küçükçekmece 13 kasın 2014 elektrik kesintisi son durum


13 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek


Yapılan açıklama şu şekilde;


Kesinti Saatleri: 11:00 - 13:00

Kesinti Tarihi: 13.11.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Tevfik Bey Mahallesi, Cevahir Sokak, Pazar Yolu Sokak, Penyelüks Önü Bloklar.


Kesinti Saatleri: 13:00 - 15:00

Kesinti Tarihi: 13.11.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Tevfik Bey Mahallesi, Erdem Sitesi, Kızılkaya Sokak, Zafer Sokak, Beyazel Sokak, Korutürk Sokak, Alageyik Sokak, Özyenice Sitesi, Okul...