11 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi yeşil binası nerede

Küçükçekmece Belediyesi yeşil binası nerede

Küçükçekmece Belediyesi'nin Halkalı'da bulunan ve Türkiye'nin ilk yeşil kamu binasına gelen 29 kişilik mimari ekip, pek çok açıdan örnek teşkil eden yeşil binayı gezip fotoğraflayarak, incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar ortadan kaldırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçe genelinde depreme dayanıksız olan binaların yıkımına devam ediyor. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 13.1 milyon TL'ye satılık 30 konut!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 33 adet konut 13 milyon 142 bin 750 TL bedelle satışa çıkarıldı. İhale 1 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Karaağaç Mahallesi'nde bulunan taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 18 milyon 620 bin 800 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Küçükçekmece Belediyesi yeşil binası nerede Haberi

Küçükçekmece Belediyesi yeşil binası nerede

Çeşitli ülkelerden gelen mimari gruplar,  Küçükçekmece Belediyesi’nin Halkalı’da bulunan,Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip yeni binasını ziyaret etmeye devam ediyor. 


İçlerinde mimar ve restoratörlerin bulunduğu ekibe belediye fen işleri ekibi mühendisleri eşlik ederek, bina ile ilgili bilgi verdi. Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip olan yapıyı gözlemleyen İsveçli mimarlar, çevreyle uyumlu ekolojik bina ile ilgili sorularını yetkililere yönelterek, değerlendirmelerde bulundu.


Küçükçekmece...