25 / 07 / 2024

Küçükçekmece cami

Küçükçekmece cami

İstanbul Müftüsü Yaran: "Bu caminin ve diğer camilerin tüm faaliyetlerinin hizmetlerine öncülük eden, destek olan ve yardım edenlerden Rabbim razı olsun" dedi.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami ibadete açıldı!

Çanakkale Savaşı'nın önemli kahramanlarından biri olan Ezineli Yahya Çavuş'un ismi Büyükçekmece'de inşa edilen camiye verildi. Yahya Çavuş Cami ibadete açıldı.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Yahya Çavuş Cami'ni hizmete açıyor.

Büyükçekmece Celaliye'ye cami müjdesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Celaliye'ye yeni cami müjdesi verdi.

Büyükçekmece Hazreti Ali Cami açıldı!

Büyükçekmece'nin Muratçeşme Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Hazreti Ali Cami ibadete açıldı.

Büyükçekmece'ye dört yeni cami geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ilçede 4 yeni cami inşa ediyor.

Küçükçekmece Seyrekevler Seyran Cami açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla, Seyrekevler Seyran Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin tarafından yaptırılan caminin açılış töreni, geniş bir katılımla gerçekleşti.

Küçükçekmece Fethiye Hasan Gümüşdağ Cami açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti.

Büyükçekmece Güzelce'ye yeni cami yapılacak!

Hattat Holding ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan şüpheli protokol kapsamında İBB’ye devredilen Büyükçekmece Güzelce’deki Kadir Topbaş’ın villarının arkasında yer alan arazilerden birine cami yapılacak.

TOKİ Küçükçekmece cami ve ticaret merkezleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Küçükçekmece Cami ve Ticaret Merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Küçükçekmece cami Haberi

Küçükçekmece cami

Küçükçekmece'de yapımı yaklaşık 2 yıl süren Seyrekevler Seyran Camisi'nin resmi açılışı yapıldı.


Yeşilova Mahallesi'ndeki caminin açılışı öncesinde, Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit düşen polisler ve hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit okutuldu.


Cuma namazı öncesindeki törende konuşan İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, İslam alemine ve tüm dünyaya huzur temennisinde bulundu.


Yaran, caminin hayırlı hizmetlere vesile olmasını niyaz ederek, "Bu caminin ve diğer camilerin tüm faaliyetlerinin hizmetlerine öncülük eden, destek olan ve yardım edenlerden Rabbim razı olsun. Hayırlarını makbul eylesin." dedi.


Tevbe Suresi'nin "Allah'ın mescitlerini, ancak Allah'a ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte onların doğru yolu bulanlardan olmaları umulur." ayetini anımsatan Yaran, camilerin imarına katkıda bulunanlara teşekkür etti.


Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, vatandaşların hayırseverliğine dikkati çekerek, sabah...