18 / 05 / 2024

Küçükçekmece çocuk üniversitesi

Küçükçekmece çocuk üniversitesi

Küçükçekmece Belediyesi eğitim konusunda çocuklara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kasım ayında açılacak olan üstün yeteneklilere yönelik ‘Çocuk Üniversitesi’ Küçükçekmeceli minik dahileri bekliyor.

Büyükçekmece'deki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Büyükçekmece ilçesinde yok olma tehdidi bulunan tarihi Rum evleri, çocuk ve kadın sanat evi olarak restore edilecek.

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

Küçükçekmece'de çocuk üniversitesi açılıyor!

Küçükçekmece Belediyesi eğitim konusunda çocuklara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kasım ayında açılacak olan üstün yeteneklilere yönelik ‘Çocuk Üniversitesi’ Küçükçekmeceli minik dahileri bekliyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Makedonya'ya çocuk parkı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi iş birliğinde, Makedonya'nın güneybatısındaki Struga şehrinde yapılan "Kerem Mutlu Çocuk Parkı" bugün törenle hizmete açıldı.

Küçükçekmece Marmara Üniversitesi arazisi park mı olacak?

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, mahalle muhtarlarını Küçükçekmece İyilik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırladı, Başkan Karadeniz muhtarlarının beklenti ve görüşlerini dinleyerek, yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

2005 yılında Küçükçekmece Belediyesi'den İstanbul Üniversitesi'ne arsa!

2005 yılında İstanbul Üniversitesi'ne yeni kampüs alanı için Küçükçekmece Belediyesi arsa tahsis edecekmiş. Küçükçekmece'de kampüsün kurulacağı alanın çevresinde de 750 bin kişilik bir şehir kurulacakmış.

Aydın Üniversitesi'nden Büyükçekmece'ye yeni kampüs!

Aydın Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü için çalışmalar sürüyor. Büyükçekmece Atirus Alışveriş Merkezi yanında inşa edilecek olan Aydın Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Fakültesi'nde 3 bin 500 kişinin eğitim alması planlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi 4 adet anaokulu inşa edecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, memur ve çalışan dar gelirli ailelerin çocukları için, “Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Akademisi” adı altında 4 tane anaokulu yapılacağını açıkladı.

Küçükçekmece Beşyol 698 ve 740 parseller imar planı 31 Ekim'de askıdan indiriliyor!

Küçükçekmece Safra Mahallesi, Beşyol Mevkii, 698 ve 740 sayılı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı 31 Ekim'de askıdan indiriliyor. Plana göre İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi inşa ediliyor... İşte o plan...

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri!

Satış süreci devam eden Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri'nde fitness, salonu, squash kortu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, çocuk evi yer alıyor

Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire!

İçerisinde; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelyalar, otopark gibi sosyal olanakların yer aldığı Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Büyükçekmece Demir La Vida teslim tarihi!

Büyükçekmece Demir La Vida teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Büyükçekmece Demir La Vida 'da; yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları bulunuyor.

Küçükçekmece çocuk üniversitesi Haberi

Küçükçekmece çocuk üniversitesi


Küçükçekmece Kaymakamlığı ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Üniversitesi, Söğütlüçeşme Bilgi Evi binasında hizmet verecek. Kasım ayı içerisinde açılması planlanan Çocuk Üniversitesi’nde, 4, 5, 6 ve 7’inci sınıftaki üstün yetenekli öğrencilere en az 1, en fazla 4 yıl boyunca hafta sonu ve hafta içi (okul dışı-akşam) eğitimler verilerek çocukların kendilerinin farkına varması ve kendilerini geliştirmesi sağlanacak. 

“ÜSTÜN YETENEKLER KÖRELMESİN DİYE…”


Her zaman gençlere ve çocuklara eğitim konusunda destek olduklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Türkiye’deki 15 milyon öğrencinin 680 bininin üstün zekalı olduğu tahmin ediliyor. İstanbul özelinde düşünecek olursak 30 bine yakın üstün zekalı öğrenci bulunuyor ve bu öğrencilerin bir çoğu tespit edilmeden yetenekleri köreliyor. Özel yetenekli çocuklar her ne kadar çeşitli üstün...