09 / 05 / 2024

küçükçekmece gösteri binası

küçükçekmece gösteri binası

Küçükçekmece Belediyesi, son yılların en önemli kültür sanat yatırımlarından biri olan “Küçükçekmece Arena” nın inşaatına başladı.

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Büyükçekmece'de 16.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Gürpınar'da yer alan arsayı 16 milyon 89 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

Büyükçekmece'de 20.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Güzelce'deki 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 20 milyon 970 bin 850 TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece'de bir milyon metrekarelik alan imara açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yargının İstanbul Küçükçekmece Gölü kıyısındaki bir milyon metrekarelik bölgenin yapılaşmaya açılmasına ilişkin ‘iptal’ kararını yok saydı. Planla dev arazi imara açıldı. 

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Eğitime ara verilen Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velilerin kaygısını artırdı.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Küçükçekmece Blue Lake görselleri!

Küçükçekmece Blue Lake görselleri haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alan proje Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor.

küçükçekmece gösteri binası Haberi

küçükçekmece gösteri binası


2012 yılı sonunda hizmete girmesi planlan 30 bin kişi kapasiteli Arena, yıl boyunca dev organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Halkalı Merkez Mahallesi’nde yapımına başlanan mega projede, teraslı 30 bin kişilik bir amfi tiyatro, 1300 metrekare kapalı spor salonu, 250 kişilik konferans salonu ve 600 araç kapasiteli bir otopark da yer alıyor.