30 / 04 / 2024

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü'nde dün geceyarısı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir lojistik firmasına ait 5 katlı deponun girişinde başlayan yangın kısa sürede binayı tamamen sardı...

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Küçükçekmece Halkalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Merkez Mahallesi, 316 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Büyükçekmece sahilindeki 7 işletme belediye ekiplerince yıkıldı!

Büyükçekmece sahilinde gözleme satan toplam 14 işletmeden 7'si kaçak olduğu gerekçesiyle İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

Küçükçekmece Halkalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Mahallesi, 842 ada, 37 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.03.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İthalatta 800'den fazla ürüne ilave gümrük vergisi getirildi!

İthalatta 800'ün üzerinde eşya için eylül ayının sonuna kadar ürün bazında değişen oranlarda yüzde 30'a kadar ilave gümrük vergisi uygulanacak. Bu tarihten sonra ise 10 puana kadar daha düşük oranlarda ilave gümrük vergisi alınacak.

Küçükçekmece Halkalı 590 ve 5847 parsellerin plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 590 ve 5847 parsellere ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda…

Küçükçekmece Halkalı imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı.

Küçükçekmece Halkalı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi sınırları içerisindeki bir alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Büyükçekmece Bizimevler Güzelce konut fiyatları!

Büyükçekmece Bizimevler Güzelce konut fiyatları 347 bin TL'den başlıyor. İhlas Holding imzası taşıyan Bizimevler Güzelce projesinde tapular hemen teslim ediliyor...

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü Haberi

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü'nde dün geceyarısı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir lojistik firmasına ait 5 katlı deponun girişinde başlayan yangın kısa sürede binayı tamamen sardı. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, söndürme helikopterinden destek istedi. Olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kilometrelerce uzaktan bile farkedilebilen alevlerin, çevredeki binalara sıçramaması için yoğun çaba sarfetti. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınabilen yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı araştırma...