24 / 07 / 2024

Küçükçekmece halkı hem hissedar olacak hem malı elinde kalacak

Küçükçekmece halkı hem hissedar olacak hem malı elinde kalacak

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay:'' Küçüçükçekmece'de ilk defa uygulanacak imkanla hem halkımız hissedar olacak. Hem malı elinde kalacak hem de değerini ikiye katlayacak''...

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Kanal İstanbul 22 Aralık'ta halkın görüşüne sunulacak!

Kanal İstanbul projesi 22 Aralık’ta halkın görüşüne sunulacak. 45 kilometre uzunluğunda olacak kanal, Küçükçekmece’den başlayacak, Avcılar, Arnavutköy ve Başakşehir’den geçecek.

Büyükçekmece'ye 3 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Büyükçekmece'de 3 bin konutluk kentsel dönüşüm planlanıyor. Bölgede hem kamunun hem de özel sektörün yatırımları sürüyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı!

Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif olarak hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

Büyükçekmece'nin inşaat çalışmaları denetlendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, teknik ekibiyle birlikte ilçe genelinde çalışmaları devam eden tüm inşaat alanlarını denetledi. Şehirde bu yıl da halkımızın huzuru için çok önemli adımlar atıldı, halkın hizmetinde bir çivi çakana teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükçekmece'nin parkları yenilendi!

Türkiye'nin en fazla yeşil alanına sahip ilçelerinden biri olan Büyükçekmece, yeni yapılan ve yenilenen parklarıyla hem yeşil alanlarını arttırıyor, hem de çok daha renkli bir görünüme kavuşuyor.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami Ramazan'da açılıyor!

Pınartepe Mahallesi'nde yapımında son aşamaya gelinen Yahya Çavuş Camii'ni denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mimarisi ile fark yaratacak olan cami Ramazan ayında bölge halkımızın ibadetine açılacaktır" dedi.

Büyükçekmece Tepecik'e düğün salonu ve halk eğitim merkezi!

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun daha hızlı tamamlanabilmesi ve Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerinde de semt pazarı kurulması yönünde harekete geçti.

Büyükçekmece'ye yeni belediye sarayı inşa edilecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece'deki projeleri anlattı!

İstanbul Küçükçekmece’de yeni projeler için çalışmalar yapılıyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik verdiklerini söyledi.

Büyükçekmece'de 4 yeni kreş açılacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'den çalışan ailelerin çocukları için müjdeli haber. Büyükçekmece Belediyesi, ilk etapta 4 mahallede yapılacak olan kreşi ilçe halkının hizmetine açacak.

Küçükçekmece halkı hem hissedar olacak hem malı elinde kalacak Haberi

Küçükçekmece halkı hem hissedar olacak hem malı elinde kalacak

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, kentsel dönüşümde bir ilke imza atarak, konut alanların ticari alana dönüşen yerlerde  evleri bulunan vatandaşlara hissedar olma teklifi getirdi. Dönüşüm yapılan alanda evleri bulunan vatandaşların tamamına yakını hissedar olma koşuluyla evlerini ve dükkanlarını boşalttı. 

Yeniay:''Ben ilçe belediye başkanı olarak şunu söylüyorum, emsal artırımına dayalı bir dönüşüm çok tehlikeli bir dönüşümdür. Memleketin geleceğini bloke etme adına vatandaşa cazip geliyor. Vatandaş, 'On daireli bir yerim var elimi cebime atmayayım hiçbir sorumluluğa girmeyeyim bir on daire daha devlet versin müteahhit girsin 20 daire yapsın onunu bana versin' diye düşünüyor. İlk bakışta hümanist bir yaklaşım gibi görünüyor ancak o ilave gelen on daire kendinin yaşam alanından çalınmış olan kısımlardır, bunun farkına varması gerekiyor''...