05 / 05 / 2024

Küçükçekmece İnşaat adres

Küçükçekmece İnşaat adres

Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengizhan Vural Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ferid Topal ve Mykola Skoryk ortaklığında kuruldu.

Şahinoğlu Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Yunus Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aksu tarafından kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Akzen Yıkım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akzen Yıkım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbari Aslan tarafından kuruldu.

Kuum Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Kılıç tarafından kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Küçükçekmece İnşaat adres Haberi

Küçükçekmece İnşaat adres

Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengizhan Vural Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıdaki faaliyetler teşkil etmektedir. 1-Yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik , sanayi sitesi,otel,okul,hastane,iş hanı,park,bahçe,çevre düzenlemesi,çöp toplama,dolgu tesfiye,kanal,kanalizasyon,su şebekesi,her türlü alt yapı kat karşılığı inşaat gibi her nitelikte ve özellikte binaların ve tesislerin yapı taahüttünde bulunmak ve bunlara ait bilimum sıhhi tesisat altyapı dekorasyon,plan,proje ihalelerine katılmak,taahhütleri yürütmek,sonuçlandırma 2-Her türlü yol,tretuvar,asfalt,kanal,bordür,konut,sınai tesis,harfiyat,dolgu ve sair yapı işlerini malzemeli,malzemesi yapmak ve bu mamüller in üretileceği fabrikaları,atölyeleri,tesisleri kurmak,kurdurmak. 3-Konusu ile ilgili yol,su,elektrik ve sair her nitelikte ve özellikte kamu ve özel...