05 / 05 / 2024

Küçükçekmece Kanarya sağlık ocağı

Küçükçekmece Kanarya sağlık ocağı

Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Kanarya Mahallesi'ne sağlık ocağı, muhtarlık ve bilgi evi yapım işini 17 Kasım'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 500 günde tamamlanacak.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Dgkn İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dgkn İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kaya tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Soykay İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Soykay İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Cfh Sağlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cfh Sağlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Vatansever tarafından kuruldu.

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Selena Yıldırım tarafından kuruldu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Özkılıç ve Zülfü Özkılıç tarafından kuruldu.

İÜ Veteriner ve Sağlık Bilimler Fakültesi'nin taşınması başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de yaşanan depremde binaları hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınmasının büyük bölümünün bu cuma gününe kadar tamamlanacak...

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Küçükçekmece Kanarya sağlık ocağı Haberi

Küçükçekmece Kanarya sağlık ocağı

Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Kanarya Mahallesi'ne sağlık ocağı, muhtarlık ve bilgi evi yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 500 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 17 Kasım 2014 tarihinde saat 09.00'da Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Hizmet Binası -1. kat Encümen toplantı salonunda yapılacak. 



İHALE İLANI:


2014/135995 İKN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 33086


SAĞLIK OCAĞI,MUHTARLIK VE BİLGİ EVİ İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR


KÜCÜKCEKMECE_BELEDİYESİ_FEN_İSLERİ_MÜDÜRLÜĞÜ


Kanarya Mahallesi 103 Ada 15 Parseldeki Alana Sağlık Ocağı Muhtarlık ve Bilgi evi inşaatı yapım işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 


edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/135995


1- İdarenin


a) Adresi HALKALI MERKEZ MAHALLESİ TURGUT OZAL BULVARI NO KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası 2124110670-2124110671


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi...