30 / 04 / 2024

Küçükçekmece Kent Konseyi nerede

Küçükçekmece Kent Konseyi nerede

Kente ilişkin temel stratejilerin ve faaliyet planlarının belirlenmesinde ve tüm kenti kapsayan ortak bir aklın oluşturulmasına büyük katkılar sağlayan Küçükçekmece Kent Konseyi 15. Olağan Genel Kurulu toplandı.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Büyükçekmece'de villa ve müstakil konutlara talep arttı!

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Büyükçekmece'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 TL!

Villa kent olarak gelişimini sürdüren Büyükçekmece'de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. Bölgeye 30 bin villa daha yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece'de önce tapu problemi çözülmeli!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Küçükçekmece Kent Meydanı olarak bilinen iki noktada da çalışmalarımız var. Atatürk Mahallesi’nde de çalışmalar yapılıyor. Henüz bir proje oluşturmadık. Önce tapu probleminin çözülmesi gerekiyor.''dedi.

Büyükçekmece Büyük Atatürk Parkı'nda sona yaklaşıldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye'nin en büyük kent parkı olan Büyük Atatürk Parkı'nı İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ile birlikte gezdi.

Büyükçekmece'de kentsel estetik seferberliği başlıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentin daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşturulması için "Kentsel Estetik" seferberliği başlatıyor. "Kentsel Estetik" projeleri ilçenin tarihi ve kültürel kent dokusuna uygun olarak gerçekleştirilecek.

Yalova Kent Konseyi, Körfez Geçiş Köprüsü'nü konuşacak!

Yalova Kent Konseyi, Türkiye’nin en büyük ulaşım projelerinden olan ve Yalova’nın gelişimini önemli ölçüde etkilemesi beklenen “Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi” ile ilgili önemli bir toplantı yapıyor.

Körfez Kent Konseyi çöp fabrikasına tepki gösterdi!

Körfez Kent Konseyi yönetimi, yaptığı yazılı bir açıklama ile ilçede kurulmak istenen çöp fabrikası ile ilgili tepkisini dile getirdi.

Gölcük Kent Konseyi marka değerinde!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30. Yürütme Kurulu Toplantısına katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Küçükçekmece Kent Konseyi 15. Olağan Genel Kurulu toplandı!

Kente ilişkin temel stratejilerin ve faaliyet planlarının belirlenmesinde ve tüm kenti kapsayan ortak bir aklın oluşturulmasına büyük katkılar sağlayan Küçükçekmece Kent Konseyi 15. Olağan Genel Kurulu toplandı.

Küçükçekmece Kent Konseyi nerede Haberi

Küçükçekmece Kent Konseyi nerede

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen kurul toplantısına, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Kent Konseyi Başkanı Mustafa Aydın, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.


"Kadından ve mazlumdan yana olmalı"


Kent konseyini bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmaları için tebrik eden İlçe Kaymakamı Harun Kaya, “Kent Konseyi’nde her zaman kadından ve mazlumdan yana bir anlayış hakim olmalı.”diye konuştu.


"Yeni dönem herkese hayırlı olsun"


Küçükçekmece için kent konseyinin çok önemli olduğunu belirten Temel Karadeniz ise konuşmasında, “Kent Konseyimizin yeni döneminin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Karadeniz, Küçükçekmece ilçesiyle alakalı çözüm önerilerini anlattı.


Kent Konseyi Başkanı Mustafa Aydın ise yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Konseyde projeler ve faaliyetler halkın bilgisine sunularak, Küçükçekmece halkının görüş ve önerileri dinlendi.


Küçükçekmece...