03 / 05 / 2024

Küçükçekmece metro çalışması

Küçükçekmece metro çalışması

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Kırgızistan'da inşaat malzeme pazarlarının çalışmasına izin verildi!

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

Avcılar ve Küçükçekmece'de bulunan kumsal bölgeler doğal sit alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Avcılar ve Küçükçekmece için önemli bir karara imza attı. Kumsal bölgesi doğal sit ve nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi.

Küçükçekmece'ye 2 yeni metro hattı gelecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya, Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün" dedi...

Küçükçekmece metro çalışması Haberi

Küçükçekmece metro çalışması

AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarını Küçükçekmece'de sürdürdü.

Sabah Gazetesi'nden Zeynel Yaman'ın haberine göre Küçükçekmece Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Lisesi Proje Okulu'nda öğrencilerle buluşan Yıldırım, AK Parti ve MHP İlçe başkanlıkları ile Garip Dede Türbesi Cemevi'ne de ziyaretlerde bulundu ve STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

"Kanal İstanbul, İstanbul'un can ve mal güvenliğini teminat altına alacak bir projedir" diyen Binali Yıldırım "Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir. Türkiye'nin denizcilikte, deniz taşımacılığında, İstanbul'un güvenliğinde önemli bir boşluğu dolduracak olan proje: Kanal İstanbul'dur. Türkiye'nin küresel güç olma yolundaki en önemli adımlardan biri Küçükçekmece'de yapılıyor" dedi. 

Küçükçekmece'ye ilişkin önemli projeleri olduğunu dile getiren Yıldırım "Küçükçekmece'den 5 tane daha metro hattı geçecek. 57...