02 / 05 / 2024

Küçükçekmece metro hatları

Küçükçekmece metro hatları

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Küçükçekmece'ye 2 yeni metro hattı gelecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya, Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün" dedi...

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasındaki 30 kilometrelik raylı sistem hattını bugün ihaleye çıkarıyor. Metro hattı Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi 10 Ocak'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasında 30 kilometrelik raylı sistem hattını 10 Ocak'ta ihaleye çıkarıyor. Küçükçekmece Çatalca metrosu Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Küçükçekmece'nin otopark sorunu çözülecek mi?

"Ulaşım üssü” sloganıyla yola çıkılan Küçükçekmece ilçesi trafik konusunda sınıfta kalacağa benziyor. Bölgeden geçmesi planlanan havaray ve metro istasyonlarının trafiği rahatlatıcı etkisi konusunda vatandaşlar düşünceli.

Küçükçekmece Kanarya’da kentsel dönüşüm hızlandı!

Küçükçekmece Kanarya’da geçen yıl Bakanlar Kurulu kararı ile riskli alan ilan edilmesiyle kentsel dönüşüm projeleri hızlandı. Yapılması planlanan Kanal İstanbul Projesi ve Marmaray, Havaray da olmak üzere diğer hızlı tren hatları bölgenin değerini artırıy

Küçükçekmece metro hatları Haberi

Küçükçekmece metro hatları

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Eren Aka'nın haberine göre, İstanbul’un en kalabalık nüfuslu ilçelerinden olan Küçükçekmece, sağlık, eğitim, spor, kentsel dönüşüm, kültür-sanat ve ulaşım alanındaki proje ve yatırımlarla dikkat çekiyor. 

Yeni dönemde ön plana çıkardığınız projeleriniz nelerdir?
Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk. ‘Gönül belediyeciliği güven ile başlar’ diyerek, hemşerilerimizle kurduğumuz iletişimde ‘Söz verdiyse yapar’ kanaatine sahip olmak en büyük zenginliğimiz oldu. Elimden geldiğince Küçükçekmeceli vatandaşların düğünlerine ve cenazelerine gitmeye, onların yanında olmaya çalışıyorum. Öte yandan engelli vatandaşlarımızın engellerini kaldırmak, onların daha özgür ve rahat koşullarda yaşaması için çalışıyoruz. Küçükçekmece Engelliler Merkezimizi kurduk. Merkezimizde engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesini, aileleriyle keyifli vakit geçirmesini sağlıyoruz.

İstanbul’da en fazla kapalı otopark ve pazar yeri yapan...