02 / 05 / 2024

Küçükçekmece Metropark Towers fiyatları

Küçükçekmece Metropark Towers fiyatları

Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Teknik Yapı Metropark projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Küçükçekmece Bayrak Towers nerede?

İnşaat alanının 270-300 bin metrekare olarak belirlendiği projede 1600 adet daire yer alacak. Proje 4 kule şeklinde inşa edilecek. Peki Küçükçekmece Bayrak Towers nerede?

Bayrak Towers Küçükçekmece iletişim!

Bir bloğu ofis, diğer blokları ise konut olarak yükseleceği proje 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Bayrak Towers Küçükçekmece iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 550 93 95 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Bayrak Towers satılık!

Bir bloğu ofis, diğer blokları ise konut olarak yükseleceği proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Küçükçekmece Bayrak Towers satılık 1600 adet daireden meydana geliyor.

Bayrak Towers Küçükçekmece satış ofisi!

Bayrak Towers Küçükçekmece satış ofisi ile 0212 550 93 95 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Toplam arsa alanı 74 bin metrekare olarak belirlenen proje Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor.

Küçükçekmece Bayrak Towers iletişim!

2 etap şeklinde yükselecek olan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Küçükçekmece Bayrak Towers iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 550 93 95 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Metropark iletişim!

Küçükçekmece Metropark iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteren proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Küçükçekmece Metropark ulaşım!

Küçükçekmece Metropark ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Yüzde 0,25 faizle 48 ay vade fırsatı sunan projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim yapılıyor.

Metropark Küçükçekmece satış ofisi!

Metropark Küçükçekmece satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Toplam 1.270 adet dairenin yer aldığı projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri iletişim bilgileri!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metropark Evleri İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08.

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Küçükçekmece Metropark lokasyon!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Küçükçekmece Metropark lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark ödeme seçenekleri!

7 bloktan meydana gelen proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Küçükçekmece' de inşa ediliyor. Küçükçekmece Metropark ödeme seçenekleri kapsamında peşinat ödendiğinde indirim sağlanıyor.

Küçükçekmece Metropark Towers fiyatları Haberi

Küçükçekmece Metropark Towers fiyatları

İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece'de yer alan Metropark projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Küçükçekmece Metropark ödeme koşulları kapsamında 60 ay vadelendirme imkanı sunuluyor. Projede yüzde 10 indirim veya peşinatı taksitlendirme avantajı bulunuyor.


Küçükçekmece Metropark Towers fiyatları!


2 oda 1 salon daireler 374 bin 400 lira,

3 oda 1 salon daireler 584 bin 800 lira,

4 oda 1 salon daireler 650 bin liradan başlıyor.


Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapıılması planlanan Küçükçekmece Metro Park projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.


Halkalı Metropark sosyal olanakları arasında karşılama lobisi, kapalı otopark, spor salonu, kapalı havuz, fitness, Türk hamamı, sauna, masaj odaları, çocuk kulübü ve parkı, koşu ve yürüyüş parkurları,...